REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors dėl „Formulės-1“ čempiono titulo vakar varžėsi Felipe Massa ir Lewisas Hamiltonas, ne jie, o „Toyota“ pilotas Timo Glockas paskutiniame rate netikėtai tapo bene pačiu svarbiausiu lenktynininku trasoje. Vis tik vokiečiui nepavyko sumaišyti kortų naujai iškeptam čempionui L. Hamiltonui. Britas paskutinio rato paskutiniame posūkyje ne tik pavijo, bet ir aplenkė su sausai trasai skirtomis padangomis sunkiai bevažiavusį T. Glocką ir taip iškovojo „Formulės-1“ karūną.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, dėl to po lenktynių T. Glockas nesikrimto ir pripažino, kad jam svarbiausia buvo išsilaikyti trasoje, o ne sutrukdyti L. Hamiltonui nugalėti:

„Kai pradėjo stipriai lyti, aš važiavau su sausai trasai skirtomis padangomis ir paskutinis ratas man buvo tikras košmaras. Stengiausi iš paskutiniųjų, bet buvo labai sunku net išlaikyti bolidą trasoje, todėl praradau keletą pozicijų pačioje lenktynių pabaigoje. Tačiau finišuoti geriausiųjų šešetuke man yra puikus rezultatas, nes turėjau nemažai problemų šį savaitgalį. Tiesa, buvau labai netoli ketvirtos vietos, bet padariau viską, ką galėjau.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų