REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Hewlett-Packard“ pranešė savo mažųjų nešiojamųjų kompiuterių seriją  „Mini“ išplėtusi dar dviem naujais modeliais „HP Mini 1000 Vivienne Tam Editon“ ir „HP Mini Compaq 700“, kurie rinką pasieks po Naujųjų metų.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, naujieji HP Mini serijos nešiojamieji kompiuteriai skirti mobiliems vartotojams, kuriems svarbu turėti nuolatinį ryšį su internetu ir atlikti įvairius darbus už biuro ar namų ribų, bei savo stiliumi besirūpinančioms moterims.

REKLAMA

Pristatyti HP Mini serijos modeliai itin patogūs nešiotis, todėl leidžia lengvai ir greitai pasiekti internetą ar pasinaudoti kitomis kompiuterio funkcijomis. Plonesni nei 2,5 centimetro ir sveriantys vos daugiau nei 1 kilogramą (tikslus svoris priklauso nuo konfigūracijos), jie turi įmontuotą WWW kamerą bei mikrofoną, o jų klaviatūra sudaro net 92 procentus įprastinės nešiojamo kompiuterio klaviatūros. Ryškų vaizdą ekrane užtikrina plačiaekranis 10,1” colio „BrightView Infinity“ ekranas, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

HP Mini kompiuteriuose, „varomuose“ „Intel Atom N270“ 1,6 GHz procesorių, įdiegta „Windows XP Home“ operacinė sistema.

„HP Mini 1000 Vivienne Tam Edition“



Raudonos spalvos mažasis nešiojamasis kompiuteris papuoštas bijūno žiedu – jo kūrėjos, visame pasaulyje žinomos dizainerės Vivienne Tam, 2009 metų pavasario kolekcijos simboliu. HP tikisi, kad „HP Mini Vivienne Tam Edition“ kompiuteriai neabejotinai patenkins judrių, dažnai internetu besinaudojančių ir stilių vertinančių moterų poreikius.

Šios kolekcijos kompiuterių dizainas pirmą kartą pristatytas per Vivienne Tam madų savaitės renginį Niujorko Battery parke šių metų rudenį – tada dauguma žiūrovų HP kompiuterį palaikė stilinga rankine. Pati dizainerė HP „Vivienne Tam Edition“ kolekcijos kompiuterius pavadino tiesiog „skaitmeniniu aksesuaru“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 „HP Mini 1000 Vivienne Tam Editon“ Lietuvoje pasirodys vasario mėnesį ir kainuos nuo 2 tūkst. litų.



„HP Mini Compaq 700“

Anot HP atstovų, tai itin mobilus nešiojamasis kompiuteris, kuris puikiai papildys jau turimo kompiuterio draugiją. Modernaus dizaino ypatingai lengvas „HP Mini Compaq 700“ suteiks galimybę naršyti internete visur ir visada. Įdiegta WWW kamera ir mikrofonas drauge su bevielio interneto ryšio WLAN prieiga leis tiesiogiai bendrauti su draugais būnant biure, prie baseino ar traukinių stotyje.

„HP Mini Compaq 700“ gali pasigirti viena didžiausių klaviatūrų mažųjų kompiuterių klasėje ir 10,1 colių skersmens ryškiaspalviu ekranu.

REKLAMA

Telpantis net į mažą kelioninį krepšį, „HP Compaq 700“ itin tinka vietoje nenusėdintiems žmonėms, kurie nori nuolatos bendrauti su draugais, pramogauti internete ar dirbti už biuro sienų, sakoma bebdrovės pranešime.

„HP Mini Compaq 700“ Lietuvoje pasirodys 2009 sausio mėnesį ir kainuos nuo 1,5 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų