REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį apie 7 val. ryto Vilniaus Antakalnio rajone esančioje degalinėje „Lukoil“ užsidegė automobilis.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau skelbta, kad, anot įvykio liudininko, automobilis „Ford“ sprogo pildant dujas. Tuo metu Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovo, buvusio įvykio vietoje, nuomone, transporto priemonė „VW Sharan“, buvusi netoli degalinės, ne sprogo, o užsidegė.

REKLAMA

„Sprogimo tai nebuvo, užsidegė automobilis (...) - jis stovėjo degalinės teritorijoje ir užsidegė savaime“, - BNS sakė pareigūnas.

Į įvykio vietą netoli studentų bendrabučių išvažiavo gaisrinės ir greitosios pagalbos automobiliai. Tačiau, komisariato atstovo teigimu, įvykio metu niekas nenukentėjo.

Anot jo, žala degalinei taip pat nepadaryta, nes užsidegusi transporto priemonė buvo ne prie pat jos.

„Degalinei nieko. Automobilis buvo ne toje vietoje, kur privažiuojame prie kolonėlės piltis kuro. Tai buvo atokiau - ten, kur yra padaryta automobiliams stovėti“, - teigė pareigūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Anot „Lukoil“ Baltijos regiono mažmeninės prekybos direktoriaus Romo Turlinsko, užsidegusios mašinos dujų įranga net nebuvo prijungta prie pildymo kolonėlės:

„Šiandien apie 7 valandą ryto į „Lukoil“ degalinę atvažiavo automobilis „VW Sharan“. Jo vairuotojas ketino užsipildyti dujų. Degalinės operatorius kaip tik buvo baigęs pildyti dujas kitam automobiliui. Privažiavus „VW Sharan“ prie dujų kolonėlės, automobilis užsidegė, tačiau mašinos dujų įranga dar net nebuvo prijungta prie pildymo kolonėlės. Tai puikiai matosi degalinėje įrengtų vaizdo kamerų užfiksuotoje vaizdo medžiagoje. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pradėjus liepsnoti „VW Sharan“, degalinės darbuotojai ėmėsi skubiai gesinti degančio automobilio ir tik dėl operatyvių jų veiksmų liepsna degalinėje neišsiplėtė. Ryžtingai užgesinti degančią mašiną suskubusius darbuotojus ketiname paskatinti. Iš karto apie nelaimingą atsitikimą buvo pranešta bendruoju pagalbos telefonu 112 bei degalinėje atjungta elektra. Į įvykio vietą atvažiavę ugniagesiai baigė gesinti automobilį. Spėjama, kad automobilis užsidegė dėl netvarkingos dujų įrangos.

Visa laimė, kad nelaimingo atsitikimo metu nenukentėjo žmonės ir gaisras degalinėje neišplito.

Iškart po gaisro automobilis buvo nutemptas iš degalinės. Dujų ir kita degalinės įranga per gaisrą nenukentėjo. Po valandos degalinė jau tęsė darbą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų