REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po delnikaulio lūžio į aikštelę grįžęs Kauno „Žalgirio“ ekipos gynėjas Mantas Kalnietis teigė, jog po truputį įsilieja į komandos žaidimą, o visiškai atsigavęs po traumos tikisi aikštelėje praleisti nemažai laiko.

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip jautiesi po traumos?

- Neblogai. Po truputį grįžtu į treniruočių procesą. Pirmadienį paprašiau, kad leistų ilgiau pažaisti studentų lygoje. Aišku, kol kas sunku įsilieti į žaidimą, nes praleidau beveik mėnesį be krepšinio. Kalbėjau su treneriu, sakė, padės. Tikiuosi, kad jei ne šį ketvirtadienį, tai vėliau po truputį įsijungsiu į žaidimą.

REKLAMA

- Rankos skausmų nejauti?

- Negali sakyt, kad visai nebeskauda. Kai vyksta krepšinio treniruotės, lyg ir viskas gerai, bet kilnoti svorių dar negaliu. Krepšinio treniruotėse jau galiu daryti viską.

- Kol buvai traumuotas, klube pasikeitė treneriai. Ar jau spėjai pajusti kažkokius skirtumus?

- Treneris Krapikas įnešė savo minčių. Kiekvienas treneris turi savo žaidimo supratimą ir tai stengiasi perteikti komandai. Šiek tiek pasikeitė deriniai, turime naujų gynybos sistemų, žinoma, dėl to šiek tiek pasikeitė ir mūsų žaidimas.



- Studentų lygoje pirmadienį žaidei 36 minutes. Ar pats jautiesi pasirengęs Eurolygos kovoms?

REKLAMA
REKLAMA

- Sunku pasakyti. Žinoma, tiek žaisti Eurolygoje yra neįmanoma. Aš pats paprašiau VDU trenerio, kad leistų žaisti kiek galima ilgiau, nes noriu pajusti žaidimo skonį, noriu „prasikvėpuoti“. Pamenu, Atėnuose (pirmose Eurolygos rungtynėse - red. past.) tris kartus per aikštelę perbėgau ir nebeturėjau kuo kvėpuoti. Viskas priklausys nuo trenerio. Aš stengiuosi, dirbu per treniruotes, o kiek žaisiu, spręs jis.

- Kokių rungtynių tikiesi ketvirtadienį?

- Bus velniškai sunku. „Montepaschi“ turi gerą vardą tiek Eurolygoje, tiek Italijoje. Šiais metais dar labiau pasistiprino ir išlieka vienais iš Eurolygos favoritų. Laukia tikrai labai sunkios rungtynės, tačiau mes kovosime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kai išvyko Brownas, tavo pozicijoje atsirado šiek tiek laisvumo. Ar treneris nežadėjo daugiau minučių?

- Aš tikiuosi. Noriu žaisti. Be to, pas mus yra daug krepšininkų, kurie gali žaisti tiek įžaidėju, tiek atakuojančiu gynėju, todėl treneris žaidėju mus sukti ratu. Aišku, tikiuosi daugiau minučių.

- Kokia komandos psichologinė būsena?

- Galiu pasakyti, kad komandoje atmosfera gerėja. Mes dirbame ir tas mikroklimatas taisosi. Jaučiasi, kad visos problemos lieka praeityje. Juo labiau, kad po traumos grįžo Paulius Jankūnas, traumuotų žaidėjų nėra, todėl nuotaika žymiai geresnė.



Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų