REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Algis Greitai: „Ruslano pasirodymas – nevykęs bajeris“

Šį šeštadienį LNK „Muzikos akademijos“ dalyvis Ruslanas Kirilkinas apsivilkęs Supermeno kostiumu sudainuos savo praeities hitą „Tu – mano mergytė“.

REKLAMA
REKLAMA

Komisijos narys Algis Ramanauskas tokį šou pavadino „nevykusiu bajeriu“, o Asmik Grigorian pastebėjo, kad Ruslanas „jau pradeda pūstis“.

REKLAMA

Į koncerto filmavimą susirinkę žiūrovai, ko gero, nesitikėjo tokio akibrokšto – staiga pasigirdo Ruslaną prieš septynerius metus išgarsinusio kūrinio ritmai ir scenoje iš palubės ėmė leistis Supermenas.

„Tu mano žiedelis, o aš – deimantukas. Tu – mano saulutė, o aš spinduliukas. Tu mano gyvatė, aš – tavo žalčiukas, tu mano stirnelė, aš – tavo stirniukas. Tu mano meškutė, aš – tavo lokiukas, tu mano širdelė, aš – tavo bučiukas!“, - uždainavo Ruslanas.

REKLAMA
REKLAMA

Po šios dainos įsilinksminusi publika prašė „Pakartot!“, tačiau komisijos pirmininkė Asmik Grigorian nepralinksmėjo. „Ruslanai, kalbėsiu rimtai. Kaskart tu mane papirkdavai savo nuoširdumu, dainomis apie laisvės kainą... Šiandien tavyje matau blėstantį nuoširdumą ir matau, kaip tu putiesi. Tu gali aukoti save vardan laisvės, bet neaukok laisvės vardan populiarumo“, - tokius Asmik žodžius salė pasitiko plojimais.

Kviestinis komisijos narys Algis Ramanauskas Greitai taip pat nevyniojo žodžių į vatą: „Aš suprantu, kad ši daina buvo bajeris. Tačiau tai – labai nevykęs bajeris“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Linksmas Ruslano šou patiko tik Rūtai Ščiogolevaitei, kuri Helovinui skirtame vakarėlyje buvo nepanaši į save – baltai apsirengusi, su sparnais ir angelo garbanėlėmis. „Aš manau, Ruslanas jau pasiekė tiek, kad gali sau leisti padaryti tokį šou. Tai – vykęs bajeris, nes Ruslanas šia daina ryžosi pasijuokti iš paties savęs“, - kalbėjo angeliškoji R. Ščiogolevaitė.

Šeštadienį ilgai negirdėtą Ruslano hitą „Tu – mano mergytė“ vertins žiūrovai. Ar jie nuteis vieną šou lyderių? Pamatysime šeštadienį, 19.00 val., tik per LNK.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų