REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

SEB Baltijos krepšinio lygos (BBL) „Elito“ diviziono rungtynių Šiauliuose metu dvi technines pražangas gavusio, tačiau arenos nepalikusio Rygos ASK vyr. trenerio Ramūno Butauto elgesį svarstys BBL drausmės komisija.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal lygos reglamentą, dvi technines pražangas gavęs asmuo privalo palikti areną ir eiti į rūbinę, tuo tarpu R. Butautas susitikimą toliau stebėjo iš arenoje esančio „Alitos“ baro ir, šaltinių teigimu, telefonu kalbėjo su ant atsarginių žaidėjų suolelio esančiu asistentu bei taip vadovavo savo komandai.

REKLAMA

SEB BBL vykdantysis direktorius ir vienas geriausių šalies krepšinio teisėjų Romualdas Brazauskas pažymėjo, jog R. Butautas turėjo palikti areną ir jei bus gauta įrodymu, kad jis stebėjo dvikovą ne iš rūbinės, bus imtasi sankcijų. Viskas priklauso nuo to, ar komisaras ataskaitoje šį pažeidimą užfiksuos.

Savo ruožtu rungtynių komisaras Juozas Storpirštis teigė, jog šis taisyklių pažeidimas bus įrašytas į rungtynių ataskaitą ir trenerio elgesį svarstys drausminė BBL komisija. Komisaras tvirtino, jog bare esantis R. Butautas buvo užfiksuotas vaizdo kameromis ir parodytas per salės palubėje kabantį kubą.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiaulių“ ekipos vadovas Adomas Klimavičius tikino, kad klubas jokių veiksmų prieš Lietuvos rinktinės trenerį nesiims: „Tam yra teisėjai, komisarai, jie atsakingi už rungtynes. Mūsų tikslas - užtikrinti svečių komandos žaidėjų ir teisėjų saugumą“.

SEB BBL Sporto direktoriaus Sauliaus Samuliavičiaus teigimu, R.Butautas greičiausiai atsipirks įspėjimu. Jei toks atvejis pasikartos dar kartą, treneris bus baudžiamas pinigine bauda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų