REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo pradžioje aktorius, režisierius ir dainininkas Kostas Smoriginas patyrė insultą. Tačiau vos pasibaigus reabilitacijos laikotarpiui žinomas šalies bardas vėl grįžo į didžiąją sceną.

REKLAMA
REKLAMA

„Jaučiuosi normaliai, po truputėlį atsigaunu, bandau grįžti į realybę. Kiekvieną rytą gryname ore vaikštau su šuniu, vakarais važinėju dviračiu. Stengiuosi mankštintis. Negali vien saugiai gulėti lovoje ir tukti“, - kalbėdamas su „Vakaro žiniomis“ šmaikštavo K.Smoriginas.

REKLAMA

Po reabilitacijos laikotarpio jis jau grįžo į darbą. „Dabar gyvenu keistu režimu,  stengiuosi nepervargti. Tačiau gyvenimas tęsiasi - juk nesimaitinsiu šventąja dvasia, - juokėsi repeticijų salėje užtiktas K.Smoriginas. - Iškritimas iš gyvenimo mėnesiui su puse atsiliepia visapusiškai. Tačiau nejau dabar vaidinsi krištolinį? Esu profesionalas, ne pirmokas, į savo veiklą žiūriu atsakingai. Nuolat tikrinu kraujospūdį, prižiūriu save. Jei pasidarytų blogai, važiuočiau namo pagulėti.“

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu aktorius jaučiasi gerai, vėl darbuojasi teatre, rengia koncertus. Tiesa, sutinka, kad jau niekada nebus kaip buvę. „Niekada nebebūsiu toks, koks buvau 30-ies. Bet vis dar esu pajėgus, vadovaujuosi blaiviu protu - nemanykite, kad eisiu į „Ringo dievą“ snukių“ daužyti“, - kalbėjo 55-erių aktorius.

Edita Maželytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų