REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Pradėjęs eiti naująsias pareigas nuo vasario 15 dienos jis Prezidentūros kanclerio poste pakeis pernai lapkritį atsistatydinusį iš šių pareigų Osvaldą Markevičių.
Prezidentūros Teisės departamento vadovė Aušra Rauličkytė, kuri vadovavo komisijai Prezidentūros kancleriui parinkti, BNS sakė, jog G.Krasauskas "labai neblogai" pasirodė rašytiniame ir žodiniame konkurso etapuose, surinkdamas daugiau balų, nei buvo nustatytas praeinamasis.
G.Krasauskas, kuris baigė teisės bakalauro ir magistro studijas M.Romerio universitete, buvo vienintelis kandidatas penktadienį pasibaigusiame konkurse, skelbtame po skandalais palydėto jo pirmtako atsistatydinimo.
O.Markevičius buvo priverstas trauktis po kontroversijų dėl Prezidentūros patalpų ir tualetų remonto, kainavusio 240 tūkst. litų.
Į Prezidentūros kanclerio vietą pretenduojantis kandidatas privalėjo turėti aukštąjį universiteto arba jam prilygintą išsilavinimą, mokėti ne mažiau kaip dvi užsienio kalbas (anglų, prancūzų, vokiečių), turėti vadovavimo darbo patirties, gebėti strategiškai planuoti ir organizuoti prezidento kanceliarijos veiklą, išmanyti atitinkamus įstatymus, būti pareigingas, sąžiningas, darbštus, kūrybingas, iniciatyvus, diplomatiškas.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų