REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagaliau įvyko tai, ko daugelis žaidėjų laukė jau dešimt metų: parduotuvių lentynas pasiekė „Bethesda Softworks“ projektas „Fallout 3“, pratęsiantis garsiąją RPG seriją, užgimusią dar bendrovėje „Interplay“ 1997-aisiais.

REKLAMA
REKLAMA

„Fallout 3” veiksmas vyks 2050-aisiais JAV, nuniokotoje branduolinio karo su Kinija. Pagrindinis herojus išdrįsta išlįsti iš savo požeminės slėptuvės, kuriose gyvena žmonija, ieškoti savo dingusio tėvo, kurį, beje, įgarsino garsus kino aktorius Liamas Neesonas.

REKLAMA

Kaip ir dauguma „Bethesda“ projektų, tarp kurių – „Oblivion“ bei „Morrowind“, ir naujasis „Fallout 3” bus pirmojo asmens RPG, kuris kartais netgi panėšės į šaudyklę.

Tiesa, anot „Bethesda“, žaidėjai kamerą galės perjungti ir į trečiojo asmens perspektyvą bei susireguliuoti taip, kad ji primintų pirmąsias dvi dalis, kurias žaidėme žiūrėdami iš izometrinės perspektyvos, populiarios tarp tų laikų RPG.

„Fallout 3” sutiksime kelis šimtus skirtingų veikėjų, kurių kiekvienas turės savo unikalų balsą bei istoriją. Žaidimo užduotys, anot kūrėjų, taip pat skaičiuojamos šimtais.

„Fallout 3” sukurtas AK, „Xbox 360” bei PS3 platformoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų