REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis surengė pirmą šeimyninį koncertą, kuris išsiskyrė nuoširdumu, sentimentalumu bei romantiškumu.

REKLAMA
REKLAMA

Išskirtinį „Balsas.lt“ videointerviu ir akimirkas iš koncerto žiūrėkite straipsnio pabaigoje. Erica ir Jurgis atvirai kalbėjo, kodėl nebijo pasirodyti sentimentalūs, kaip jautėsi scenoje, kai šalia ne grupės, o šeimos narys, bei pasakojo apie mažojo šeimos nario bandymus sekti tėvo pėdomis ir t. t.

REKLAMA

Jurgis nuo pat koncerto pradžios kvietė žiūrovus kuo arčiau scenos ir prašė įsivaizduoti vakarą prie laužo. Nors laužo ir nebuvo, tačiau viena po kitos skambėjusios dainos nebuvo iki šiol atliekamos nei „Skamp“, nei „Inculto“ koncertuose. Šios dainos skamba jų namuose, prie laužo draugų kompanijoje. Vakarui įpusėjus Jurgis susirinkusiems pasakojo apie  jo gyvenime svarbų momentą - piršlybas  ir padainavo tai progai specialiai sukurtą dainą.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausus, kuo pasirodymas skiriasi, kai scenoje kartu koncertuoja ne grupės, o šeimos narys, Jurgis juokavo, kad grupės nariams kartais reikia užpakalius paspardyti, o čia tai nieko nepaspardysi.Vieno žvilgsnio užteks. „Sumoviau vieną dainą, tai jau dėl to gavau daug velnių“, - žiūrėdamas į žmoną išraiškingai kalbėjo atlikėjas. Erica išgirdusi vyro komentarą garsiai nusijuokė ir pataisė Jurgio pasakymą - „truputį velnių“.

Scenoje Jurgis  ėmėsi vedėjo vaidmens, tačiau bendraudamas su publika nepamiršo ir žmonos – tai švelniai žvelgė į ją, prašė jos pritarimo, tai garsiai ją gyrė ir sakė, kad su ja jaučiasi saugiai.

Paklausėme atlikėjų, ar šeimoje taip pat vadovauja Jurgis. „Šį vakarą aš - tik todėl, nes prisiėmiau atsakomybę už suplanuotą ir neįvykusį mano ir Eduardo Gimmenez koncertą“, - sakė dainininkas.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų