REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Septyniskart „Formulės-1“ čempionas vokietis Michaelis Schumacheris, šiuo metu padedantis „Ferrari“ ekipai techniniais klausimais, prieš paskutinį lemiamą lenktynių etapą Brazilijoje pažėrė komplimentų „McLaren“ komandos pilotui Lewisui Hamiltonui ir pareiškė, kad yra beveik įsitikinęs, jog britas pasaulio čempionu taps bent aštuonis kartus.

REKLAMA
REKLAMA

L. Hamiltonas gali iškovoti pirmą čempiono titulą jau šį sekmadienį, nes prieš „Ferrari“ vairuotoją Felipę Massą turi pakankamai saugų 7 taškų pranašumą, tad 23-ejų metų britui užtenka finišuoti pirmajame penkete ir jis taps nepavejamas.

REKLAMA

BBC laidoje vertindamas puikų L. Hamiltono lenktyniavimą komplimentų negailėjo net pats M. Schumacheris:

„Kai pagalvoji, ką per tokį trumpą laiką Hamiltonas pasiekė, pradedi jausti jam didžiulę pagarbą. Juk jis dar tik pernai išvis atėjo į „Formulę-1“ ir kaip lygus su lygiu kovojo su dukart pasaulio čempionu Fernando Alonso. Ar jis geriausias ir ar jis geresnis už Felipę Massą? Nežinau, kartais labai sunku atsakyti į tokius klausimus“ - diplomatiškai išsisuko 39-erių metų „Formulės-1“ legenda.

REKLAMA
REKLAMA

„Niekas nemanė, kad aš tapsiu čempionu net septynis kartus, bet juk rekordai ir yra tam, kad būtų gerinami ir gerinami. Todėl aš esu visiškai ramus ir nė kiek nesijaudinu dėl to, kad kada nors kažkas mane pralenks – ar tai bus Hamiltonas, ar Massa, ar dar kas nors, man jokio skirtumo.

Jeigu jums įdomu, ar aš manau, kad tai padarys būtent Hamiltonas, tada galiu atsakyti labai paprastai: taip, net neabejoju, kad vieną dieną L. Hamiltonas pagerins mano rekordą“ - tvirtino M. Schumacheris.

Interviu pabaigoje vokietis galutinai paneigė kalbas, kad dar grįš į „Formulės-1“ lenktynes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų