REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Tvarkos ir teisingumo" lyderis Rolandas Paksas mano, kad jo vadovaujama partija rastų savo vietą tiek dešiniųjų, tiek kairiųjų jėgų formuojamoje valdančiojoje koalicijoje.

REKLAMA
REKLAMA

"Jei Vyriausybės formavimas pasvirtų į dešiną, mes realiai galime pretenduoti į koaliciją, į kairę - realiai galime pretenduoti į koaliciją, bet jeigu būtų "vaivorykštės", na tada, manau, būtų sudėtinga", - sekmadienį žurnalistams sakė R.Paksas.

REKLAMA

Jis pridūrė neskirstantis partijų į tas, su kuriomis galėtų bendradarbiauti ir su kuriomis negalėtų. "Aš žinau, kad yra partijos, kurios pasisakė, kad neis su mumis, pagyvensime - pamatysime", - pažymėjo R.Paksas.

Jis prognozavo, kad "tvarkiečiai" po antrojo rinkimų turo Seime turės maždaug 20 mandatų ir bus "trečia frakcija" po konservatorių ir socialdemokratų.

Seimo rinkimuose R.Paksas balsavo Antakalnio apygardoje, kur į antrąjį turą išėjo Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų partijos pirmininkas Andrius Kubilius, surinkęs 32,34 proc. balsų, bei Liberalų ir centro sąjungos narys Gintautas Babravičius, gavęs 11,62 proc. balsų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų