REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio krepšininkai įrodė, kad sportas ir bažnyčia – suderinami dalykai. Tikėjimas savo jėgomis ir komandos draugais – bene svarbiausias veiksnys, lemiantis sėkmę. Pasisemti dieviškos išminties, išpažinti nuodėmes ir gauti palaiminimą vakar į Panevėžio Kristaus Karaliaus katedrą atvyko reprezentacinė miesto krepšinio komanda „Techasas“.

REKLAMA
REKLAMA

„Tiek bažnyčioje, tiek krepšinio aikštelėje svarbiausia yra tikėjimas. Be to, sportininkams svarbu palaikyti vienas kitą sunkiais momentais. Kad savyje užaugintų tikėjimą, žmogus privalo išmokti pralaimėti. Tai yra neišvengiama. Patirta nesėkmė gali būti atspirties taškas, šansas tobulėti. Taigi linkiu krepšininkams niekada neprarasti tikėjimo ir likti vieningiems“, – kalbėjo šventas Mišias laikęs kunigas Audrius Vogulis.

Šventose Mišiose dalyvavo ne tik „Techaso“ krepšininkai ir administracija, bet ir Panevėžio kūno kultūros ir sporto centro direktoriaus Bronislovas Pliavga. Kaip „Sekundei“ tvirtino direktorius, tokia krepšinio klubo iniciatyva jį maloniai nustebino. „Tokį klubo žingsnį vertinu labai teigiamai. Tai labai sveikintinas dalykas. Džiugu, kad ir sportininkai išpažįsta tikėjimą. Manau, kad tai padės labiau susitelkti, sustiprės bendruomeniškumo jausmas ir komanda vieningai sieks užsibrėžto tikslo. Juk tikėti Dievą – tai neabejoti pergale“, – teigė B.Pliavga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų