REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar su Kauno meru Andriumi Kupčinsku už uždarų durų susitikę „Žalgirio“ klubo prezidentas Arvydas Sabonis, generalinis direktorius Paulius Motiejūnas ir A. Sabonio krepšinio mokyklos treneris Darius Dzidzevičius aptarė krepšinio komandos finansinius ir galimo strateginio investuotojo klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Oficialiame savivaldybės pranešime, išplatintame žiniasklaidai, buvo teigiama, kad „Žalgirio“ vadovai atvyko padėkoti miesto valdžiai už operatyvų pinigų pervedimą, kurių klubui taip reikėjo. Tačiau, kaip išaiškėjo, buvo ne dėkojama, bet tariamasi dėl būsimo investuotojo, rašo „Respublika“.

REKLAMA

Pasibaigus uždaram susitikimui, meras A. Kupčinskas pranešė, kad klubas ir savivaldybė bendrai ieškos strateginio insvestuotojo. Anot A. Kupčinsko, investuotoją bandys sudominti ne tik klubu, bet ir Kauno miestu. Meras pabrėžė, kad savivaldybė vis vien neatsisako savo įsipareigojimo finansiškai remti „Žalgirį“ iki 2011 m.

P. Motiejūnas išlaikė užimtą poziciją teigdamas, kad kol su galimais investuotojais vyksta derybos ir nėra 100 proc. aišku, kas juo taps, jokių komentarų nebus. Taip pat nebus jokios informacijos apie „Žalgirio“ finansinę situaciją ir finansines operacijas.

REKLAMA
REKLAMA

„Žalgirio“ sezono biudžetas dar dėliojamas. Kai bus aiškus, tada paskelbsime viešai. Ši tema per daug eskaluojama ir klaidingai interpretuojama“, – aiškino P.Motiejūnas.

Komentaras

Arvydas Sabonis

Viską, taip pat ir investuotojo paieškas, veikia pasaulinė finansinė krizė. Bėda viena nevaikšto. Šiuo momentu dar negalime pasakyti, kas bus strateginis investuotojas. Be to, informacija yra viešai iškraipoma. Reikia iš geros pusės kalbėti. Kai bus, ką pranešti, pranešime.

Olava Strikulienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų