REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos Seime atstovas teisininkas Kęstutis Čilinskas etikos sargams skundžia konservatorių teisininką Vidmantą Žiemelį.

REKLAMA
REKLAMA

K.Čilinskui užkliuvo užsakomasis straipsnis „Alytaus naujienose“, kuriame jo nuotrauka publikuojama šalia V.Žiemelio - tam nebuvo duota sutikimo.

REKLAMA

K.Čilinskas sakosi nenorintis būti siejamas su V.Žiemeliu, o sutikimo savo atvaizdą naudoti politinei kampanijai nedavęs. Civilinis kodeksas numato, jog asmens atvaizdas politinei kampanijai gali būti naudojamas tik su to asmens sutikimu.

V.Žiemelis pripažįsta K.Čilinsko nuotrauką publikavęs be sutikimo, tačiau nemano, jog tai būtų Civilinio kodekso pažeidimas. „Kandidatai publikuoja nuotraukas, kur jie su prezidentu, premjeru, tai ir jų sutikimą turėjo gauti?“, - retoriškai klausė V.Žiemelis.

REKLAMA
REKLAMA

Kovo 11-osios signataras akcentuoja, esą straipsnyje nėra pateikiamos klaidinančios informacijos.

„Ten nėra parašyta, kad K.Čilinskas mane remia, to nėra. O darbų tęstinumas apygardoje turi būti, K.Čilinskas kandidatavo nuo TS-LKD, dabar šioje apygardoje kandidatuoju aš“, - BNS sakė V.Žiemelis.

Dzūkijos apygardoje TS-LKD atstovas V.Žiemelis antrajame rinkimų ture rungiasi su Tautos prisikėlimo partijos kandidatu Antanu Nedzinsku.

K.Čilinskas, į Seimą išrinktas Dzūkijos apygardoje, šiuose rinkimuose nekandidatuoja.

Seimo rinkimų antrasis turas vyksta spalio 26 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų