REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas tikresnis čigonas: Rožė ar Radži?

Karštoji „Muzikos akademijos“ dalyvė Rožė sako: „Radži – ne tikras čigonas, jis nemoka romų kalbos“. Radži atkerta: „Kalbos turiu, kas išmokys, bet mano kraujas čigoniškas“.

REKLAMA
REKLAMA

Vos įžengusi į LNK „Muzikos akademiją“ Rožė pasakė: „Nelyginkite manęs su Radži. Jis – labai šaunus dainininkas, bet mes – visiškai skirtingi. Jis augęs ne tarp romų ir nėra tikras čigonas“. Pasak Rožės, Radži nemoka romų kalbos. „Kai užkulisiuose vieno koncerto metu išgirdau jį tariant mūsų kalba „labas“, labai nustebau ir apsidžiaugiau. Jeigu reikės, galėsiu jį išmokyti ir daugiau žodžių“.

REKLAMA

Radži tikina esąs čigoniško kraujo, o kalbos išmokti esą nesudėtinga: „Su tikrais čigonais nelabai bendrauju, esu atitrūkęs nuo jų kultūros, bet visgi yra žmonių, kurie mane išmokys kalbos“.

Nepaisant diskusijų, kuris tikresnis čigonas, Radži ir Rožė sutaria neblogai, kartais susitinka koncertų užkulisiuose. Galbūt Rožė norėtų ne tik išmokyti Radži kalbos, bet ir supažindinti jį su savo šeima? „Tarp kitko, jis jau sykį dalyvavo mūsų draugų šventėje, gimtadienyje“, - sako Rožė.

Paklausta, ar nenorėtų Radži pasikviesti padainuoti į grupę „Sare Roma“, su kuria pati bendradarbiauja, Rožė juokiasi: „Jam ir taip gerai karjeroje sekasi, tad kviesti, manau, nereikia“.

Tačiau Rožė, jei kas pasiūlytų, mielai sudainuotų dainą su Radži.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų