REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dviem mėnesiams suimto tėvažudyste įtariamo šiauliečio 23 m. Vytauto Pečiulio apklausos apčiuopiamų rezultatų kol kas neduoda. Vaikinas painiojasi tarp įvairiausių versijų, sėdamas dar daugiau abejonių, rašo „Respublika“.

REKLAMA
REKLAMA

Beveik prieš porą savaičių be žinios dingusio garsaus Šiaulių ginekologo 59 m.  Povilo Pečiulio kūnas dar nerastas. Neatmetama galimybė, kad pavykus nustatyti bent apytikrę jo kapavietės vietą į paieškas teks pasitelkti kariškių pajėgas.

REKLAMA

Šį antradienį į pareigūnų rankas patekęs V.Pečiulis neigė nužudęs tėvą, bet patvirtino, kad gydytojo jau nebėra tarp gyvųjų.

Dingusio gydytojo sūnus iš pradžių tyrėjams aiškino, kad kraujo klane gulintį negyvą tėvą rado atvykęs pas jį į namus. V.Pečiulis prisiminė pastebėjęs perpjautas tėvo rankų venas.

Vaikinas pasakojo, kad sukrėstas kraupaus reginio tėvo kūną nuvežė į mišką ir apdėjo lapais. Gydytojo sūnus negalėjo įtikinamai paaiškinti, kodėl, radęs negyvą tėvą, suskubo slėpti jo kūną. Paprašytas įvardyti tokio poelgio motyvą, vaikinas tvirtino, kad buvo labai sutrikęs.

REKLAMA
REKLAMA

Anot teisėsaugininkų, kone kiekvienos apklausos metu V.Pečiulis pateikia vis kitokių versijų, kurios prieštarauja viena kitai ir verčia abejoti jo noru padėti atskleisti nusikaltimą. Keistai besielgiančiam vaikinui ketinama skirti psichologinę-psichiatrinę teismo medicinos ekspertizę.

Gydytojo sūnus jau pirmą sulaikymo dieną buvo pasišovęs parodyti teisėsaugininkams vietą, kurioje paliko tėvo kūną. Tačiau galiausiai po nesėkmingų bandymų surasti P.Pečiulio kapavietę sulaikytasis pareiškė esąs nuvargęs ir nebežinantis, kur ieškoti tėvo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kad su gydytoju galėjo būti susidorota jo gyvenamajame name Lydos gatvėje, patvirtino ir įvykio vietos apžiūra. Jos metu miegamajame kambaryje aptikta tamsių dėmių, panašių į kraują.

„Respublikos“ kalbinami nukentėjusiojo kaimynai neslėpė įtariantys, kad žudikas pas P.Pečiulį greičiausiai atėjo ne vienas. Esą fiziškai tvirtas gydytojas nuo vieno užpuoliko būtų tikrai apsigynęs.

Žmonės nesistebi, kad polinkį į kvaišalus galėjęs turėti gydytojo sūnus dabar nesuranda vietos, kurioje paliko tėvo kūną. Kaimynai spėja, kad tėvo kūną sūnus slėpė būdamas apkvaitęs nuo narkotikų, o atsikvošėjęs nebegali prisiminti vietos, kur jį paliko.

Sidas Aksomaitis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų