REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį, spalio 24 d. naktiniame klube „Dr.Who“ savo programą pristatys Vaidas Baumila. Klaipėdoje dainininkas pirmą kartą koncertuos su būriu muzikantų ir „back“ vokalistėmis.

REKLAMA
REKLAMA


Išskirtinio balso R‘n‘B stiliaus atlikėjas Vaidas debiutavo vos prieš keturis metus, tačiau jau pripažintas 2005 m. vykusiame realybės šou „Dangus“, sekančiais metais finaliniame atrankos į Euroviziją laimėjo trečią vietą kartu su dainininku Alanu Chošnau.

REKLAMA

Vaidas - jaunas atlikėjas, jaučiantis muziką bei pasižymintis puikiais improvizaciniais sugebėjimais. Jis jau išleido ne tik debiutinį albumą „Ką tu mėgsti?“, bet ir antrąjį „Išklausyk“, pelniusį dvi prestižinių Radiocentro apdovanojimų statulėles.

Šiuo metu Vaidas įrašinėja jau trečiąjį savo solinį albumą, vaidina miuzikluose „Ugnies medžioklė su varovais“ ir „Rent“ bei su savo grupe koncertuoja gerbėjams visoje Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą kartą Klaipėdos publikai savo „gyvą“ koncertą pristatysiantis Vaidas žada kokybiškos muzikos dozę. Pasirodymo metu dainininkui talkins šeši muzikantai ir „back“ vokalistės.

„Klubas „Dr.Who“ puikiai tinka gyvos muzikos renginiams – tai gali patvirtinti 600 muzikos gerbėjų, prieš kelias savaites šėlusių Manto koncerte, - tvirtino vakaro organizatoriai, - Nors Vaido muzika kiek kitokia, tačiau net neabejojame, jog klausytojai turės progą išgirsti bei išvysti neeilinį pasirodymą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų