REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pikaso“ sugrįžta po kelių metų pertraukos

Lapkričio 23-iąją Klaipėdos Žvejų rūmuose vaikinų grupė „Pikaso“ debiutuos antrą kartą. Po ilgos pertraukos šiemet į sceną sugrįžęs kolektyvas pristatys savo naująjį albumą įspūdingu koncertu, kuriame skambės ne tik šiemet gimusios dainos, bet ir garsiausi grupės hitai.

REKLAMA
REKLAMA

Scenoje pasirodys ir „Pikaso“ bičiuliai: duetas „Širdelės“, dainininkai Andrius Rimiškis, Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, Edmundas Kučinskas, grupė „Patruliai“. Koncertą ves Arūnas Valinskas ir Viktorija Perminaitė. Lietuviškos popmuzikos fiestos žiūrovai pamatys įspūdingą scenografiją, stilizuotą šou ir išgirs populiariausias dainas.

REKLAMA

Po keturių metų pertraukos trys klaipėdiečiai vaikinai: Dovydas, Dainius ir Robertas – sugrįžo į lietuviškos popmuzikos sceną, kupini naujų idėjų bei sumanymų. Šeštasis bendrojoje jų diskografijoje albumas, pavadintas simboliškai – „Vakar buvo vakar...“ – verčia naują puslapį grupės kūryboje.  

Į jį sudėtos brandesnių nei anksčiau minčių ir muzikinių ieškojimų kupinos baladės bei šmaikštūs šokių kūriniai, kuriais „Pikaso“ neabejotinai pamalonins ištikimuosius savo gerbėjus ir užkariaus naujų klausytojų širdis.

REKLAMA
REKLAMA

2000-aisiais pirmuoju albumu „Saulė“ debiutavusi grupė iki oficialaus savo atsisveikinimo 2004-aisiais išleido tris „auksinius“ albumus, vieną „platininį“ bei geriausių dainų rinktinę.

„Pikaso“ dainas „Ašarėlė“, „Jis tau meluoja“, „Europos vidury“, „Baltas laiškas“ ir kitas niūnavo gausus būrys gerbėjų. Nepaisydama didelės sėkmės, bendravimo krizę patyrusi trijulė nusprendė išsiskirstyti. Po ilgos pertraukos vaikinai vėl susitiko Klaipėdoje ir sutarė negalintys gyventi be scenos.

Sėkmingi pasirodymai grupės „Mango“ atsisveikinimo koncertuose su nauja daina „Sniegas, iškritęs liepa“ ir audringas klausytojų sutikimas įtvirtino Dovydo, Dainiaus ir Roberto pasiryžimą atnaujinti grupės veiklą. Šių metų kovą „Pikaso“ oficialiai paskelbė grįžtantys į sceną ir ėmėsi darbo studijoje, kurio rezultatus esate kviečiami išgirsti artėjančiame koncerte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų