REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po triuškinančia Kauno „Žalgirio“ nesėkme pasibaigusių pirmųjų ULEB Eurolygos naujojo sezono rungtynių Lietuvos čempionų ekipos vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas nesiėmė peikti savo auklėtinių, tačiau pripažino, jog kautis išvykoje su „Panathinaikos“ klubu kauniečiai nebuvo pasirengę.

REKLAMA
REKLAMA

- Treneri, kas nutiko R.Vardai?, - pasiteiravome G.Krapiko.

- Jis susižeidė tą patį petį, kurį traumavo ir BBL rungtynėse. Besiveržiant po krepšiu varžovų komandos žaidėjas jam stipriai užgavo tą patį traumuotą petį. Dabar jau viskas daug blogiau, ko gero, teks dėti petį į langetę. Žaidėjui reiks poilsio ir savaitės pabaigoje LKL rungtynėse jo tikrai neturėsime.

REKLAMA

- Ką galite pasakyti apie šios dienos rungtynes?

- Galiu pasakyti tiek, kad šiai dienai, po visų problemų, kovoti svečiuose su Atėnų „Panathinaikos“ klubu mes nesame pasiruošę. Gaila, kad prametėme net 14 baudų metimų. Jei jie būtų tikslesni, rezultatas galėjo būti šiek tiek švelnesnis. Pirmajame kėlinyje komandą veikė jaudulys, antrajame sužaidėme visai neblogai, tačiau trečiasis buvo labai prastas. Sakiau vyrams, kad geriau jau mestų į krepšį, tai dar bus 50% tikimybė, jog pataikys, negu bandyti perduoti kamuolį uždengtam komandos draugui. Tiek klysti žaidžiant su „Panathinaikos“ negalima.

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip vertinate W.Deane'o žaidimą?

- Jam šios rungtynės nepavyko, tačiau nenorėčiau po pirmųjų rungtynių komentuoti žaidėjų pasirodymo. Willie yra sužaidęs ir gerų rungtynių. Šiuo metu nenoriu kritikuoti nė vieno žaidėjo, tai sakiau ir rūbinėje po rungtynių. Dabar turėsime laiko pasiruošti kitam mačui.

Negali sakyti, kad vyrai nesikovė. Vien ko verti 20 atkovotų kamuolių po varžovų krepšiu. Vyrai stengėsi, kovėsi, tačiau dar kartą pakartosiu, šiai dienai nesame pasirengę kovoti su „Panathinaikos“ jų arenoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar šiose rungtynėse matėte ką nors teigiamo?

- Puikiai kovėsi Woodsas. Man patiko Žygimanto Janavičiaus žaidimas. Nors nenoriu išskirti nei vieno žaidėjo, tačiau Žygimantas tikrai drąsiai įsijungė į žaidimą, kovojo. Pirmajame kėlinyje net pats pasiprašė keitimo, nes atidavė labai daug jėgų aikštelėje.



Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų