REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrąją „Veidų lenktynių“savaitę (spalio 13-19 d.) niekas ypatingų sukakčių neminėjo, pramogų pasaulio nesukrėtė jokie skandalai (ar tiesiog bulvariniai savaitraščiai nespėjo į juos sureaguoti).

REKLAMA
REKLAMA

Todėl ir „Veidų lenktynių“ dešimtuke didelių netikėtumų nėra: čia mirguliuoja gerai žinomi dainininkai, šokėjai, televizijos laidų vedėjai (na, tiesiog pramogų pasaulio atstovai).

REKLAMA

Tiesa, šios, kaip ir spalio antrosios, savaitės dešimtukas turi savo dizainerį. Tąkart mados ir grožio kūrėjams atstovavo Aleksandras Pogrebnojus (tiesa, jis užėmė kiek kuklesnę, 10 vietą), o trečią spalio savaitę net trečioje „Veidų lenktynių“ sąrašo vietoje atsidūrė pats Juozas Statkevičius. Ir tai neturėtų stebinti, mat garsusis modeliuotojas ruošiasi jubiliejinės kolekcijos pristatymui. Taigi, šia proga dera apie save priminti.

REKLAMA
REKLAMA

Trečią spalio savaitę sąraše galima pamatyti ir dvi senbuves. Tai Natalija Zvonkė, kuri praeitą savaitę į žurnalų puslapius lipo viena, o dabar kartu pasiėmė ir vyrą Deividą Zvonkų (viena priežasčių, kodėl taip atsitiko – bendra sutuoktinių kelionė po Italijos parduotuves). Dešimtuke išsilaikė ir netgi pagerino pozicijas stilingoji Agnė Jagelavičiūtė. Po ilgokos pauzės Agnė jau antrą savaitę nenustoja mirgėjusi geltonosios spaudos puslapiuose.

Neturėtų stebinti ir tai, jog pirmoji dešimtuko vieta atiteko Aistei Paškevičiūtei. Juk neseniai buvo skelbta apie jos skyrybas su mylimuoju, taigi, visiems rūpi, kaip, kur ir su kuo Aistė gyvena dabar.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antrąją savaitę „Veidų lenktynėse“ pasižymėjo Violeta ir Vilius Tarasovai, todėl beveik dėsninga, kad trečiąją spalio savaitę buvo prisiminta kita neseniai šeimą sukūrusi ir vaikelio susilaukusi saldi pramogų pasaulio porelė - Rūta Ščiogolevaitė ir Deividas Meškauskas.

Ne atsitiktinumu, o dėsningumu galima laikyti tai, jog į dešimtuką pateko Skaiva Jasevičiūtė (ši blondinė dievina ir vakarėlius, ir žiniasklaidos dėmesį) bei grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė, kuri dėl savo gebėjimo reklamuotis dažnai vadinama antrąja Zvonke. Šį kartą bulvarinę spaudą sudomino dvi temos iš Neli gyvenimo: antsvoris/dietos bei naujas automobilis.

REKLAMA

Priežasčių, kodėl tarp greičiausių yra Gediminas Jaunius ir Andrius Kandelis, taip pat toli ieškoti nereikia. Dėl visko kalta televizija: Gediminas Jaunius šį sezoną veda TV3 laidą „Kriminaliniai tyrimai“ (be to, dar įsigijo prabangų telefoną!), o šokėjas Andrius Kandelis pasižymėjo laidoje „Ringo dievas“ (ir buvo pastebėtas su žavia tamsiaplauke).

Dar dvi Lietuvos žvaigždutės – Vaidas Baumila ir Justė Mozolytė į dešimtuką pateko tiesiog šiaip. Nes yra gražūs ir šiek tiek žinomi, nes kažkada mylėjo vienas kitą, vis dar su nostalgija prisimena buvusią draugystę ir turi ką apie tai papasakoti.

Kas yra „Veidų lenktynės“?

Arčiausiai dešimtuko ribos liko:

Sabina Repčenkienė, verslininkė

Kristina Navickaitė Tina, šokėja

Nijolė Oželytė, aktorė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų