REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pristatome pirmosios „Veidų lenktynių“ savaitės (spalio 6-12 d.) populiariausius.

40-asis gimtadienis – vienintelis toks (kaip, beje, ir visi kiti gimtadieniai). O jei dar fotografuoti yra ką, kodėl neužsukus. Juk konkurentai iš kito leidinio tikrai bus. Taip ir nutiko, kad Lietuvos popmuzikos karalienės gimtadienio šventėje dalyvavo keletas geriausių draugų ir keliolika fotografų. Bet dėl to Džordanai Butkutei liūdėti nereiktų, juk po 10 metų bus vėl galima perversti žurnalus ir gėrėtis, grožėtis...

REKLAMA
REKLAMA

Nors blondinių mūšio aidai jau nuaidėjo, Natalija Zvonkė liko su mumis ir tarp mūsų (t. y. žurnalų puslapių). Šį kartą ji kalba banalia kaip pasaulis tema. „Be sekso negaliu gyventi“, - sako Natalija. Paskui nueina į porą renginukų, kur užsuka ir fotografai. Rezultatas: antroji vieta „Veidų lenktynėse“.

REKLAMA

Kai žurnalas „Privatu“ parašė, kad Violetos Repčenkaitės-Blėdienės gyvenime ne viskas taip jau spindi, moteris pradėjo reabilitacijos kampaniją.  Neseniai Violetą matėme ant žurnalo „Klubas“ viršelio, o praėjusią savaitę jai pavyko užkariauti ir „Žmones“. Už šias pastangas „Veidų lenktynėse“ jai skyrėme bronzos medalį.

Violeta ir Vilius Tarasovai tapo tikra W. Net ant žurnalo viršelio jie lipa kartu. Nors nieko naujo, nors gyvenimas tiesiog ramus. Na, čia tai tikrai įdomu. Juk žvaigždės paprastai linkę triukšmauti, o čia – ramybė... Reikia pasidomėti. Gal kažkur jau mezgasi intriga, kad ir šeimyninė.

REKLAMA
REKLAMA

Vytautas Rumšas jaunesnysis – tiesiog nepagaunamas. O kai jį pagauti vis dėlto pavyksta, reikia iškvosti kaip reikiant. Juk ir skyrybos neseniai praūžė, gal jau nauja meilė beldžiasi. Apie viską pirmiausia reikėtų papasakoti žurnalistams, o jie jau perduos, kam reikia. Širdies paslaptys visada brangiausios, net jei ir neparduodamos.

Žiniasklaida susidomi tais, kurie patenka į televiziją. Tačiau ji domisi ir tais, kurie ten neseniai buvo, o staiga ėmė ir dingo. Taip atsitiko su Egidijumi Sipavičiumi. Naujas televizijų sezonas jau įsibėgėjo, o Egidijus nebeveda „Žmonų“. Tai ką jis veikia? Ir kodėl jis nusprendė pasidaryti plastinę akių vokų operaciją? Gal jau taikosi į kitos laidos vedėjo kėdę?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dėl panašių priežasčių žiniasklaidos dėmesio sulaukė ir kitas veikėjas, radijo laidų ir renginių vedėjas Marijus Šmitas. Ką jis veikia, kai nieko neveikia? Ką jis veiks rytoj? Galbūt bus laidos „Kakadu“ specialusis reporteris? Taip ir užkopė Marijus į „Veidų lenktynių“ dešimtuką žurnalistų smalsumo genamas.

O štai, kad į televiziją grįžta Agnė Jagelavičiūtė, jau oficialiai patvirtinta. Jei grįžta į televiziją, tai ir į žurnalų viršelius. Vėl bus viešas asmuo ir turės išsisukinėti, kai žurnalistai klausinės apie draugystę su Oskaru Koršunovu. Beje, Agnės koziris „Veidų lenktynėse“ ne tik televizija, bet ir stilinga apranga. Gražus rūbas papuošia moterį, o gražiai apsirengusi moteris – žurnalo puslapius. Su tuo ir sveikinam Agnę!

REKLAMA

Goda Sabutytė laikosi „zvonkiškos“ taktikos: kad ir ne po daug, bet nuolat. Jei apie naujus pirkinius pasakoti nėra ką, galima papasakoti apie paprastą gyvenimą, paprastą šeimą, paprastus namus. „Negi turėčiau apie save kurti legendas?“, - klausia kukli mergina. Nereikia, Goda, mums įdomūs ir paprasti dalykai, nesam išrankūs.

Tuo tarpu Aleksandras Pogrebnojus praėjusios savaitės „Veidų lenktynėse“ laikėsi kitokios taktikos ir ant žurnalų viršelių nesibrovė. Tiesiog mėgavosi gyvenimu: apsilankė Marco Almondo koncerte (prieš tai dar sugebėjo įsiūlyti jam savos kūrybos švarką), užsuko į 13-ojo grupės „Biplan“ gimtadienio koncertą ir, kaip priklauso, atidavė duoklę fotografams.

REKLAMA

Jei populiariausių savaitės veidų sąraše savo veido neradot, nusiminti nereiktų. Juk laukia dar tiek renginių, tiek karjeros posūkių ir asmeninio gyvenimo pokyčių... Nebijokite rizikuoti, ir „Veidų lenktynėse“ būsite pirmas/-a!

Kas yra „Veidų lenktynės“?

Arčiausiai dešimtuko ribos liko:

Oksana Zlatkovaitė

Arvydas Martinėnas Vudis

Ingrida Kazlauskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų