REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadione susitiks Lietuvos futbolo „A lygos“ grandai - šalies čempionas Kauno FBK „Kaunas“ ir dabartinis turnyrinės lentelės lyderis Panevėžio „Ekranas“. Prieš intriguojantį mačą kauniečių saugas Linas Pilibaitis tikino, kad jų komandos tikslas vienas - įveikti „Ekraną“.

REKLAMA
REKLAMA

- Šiandien žaisite labai svarbias „A lygos“ pirmenybių rungtynes su Panevėžio „Ekranu“. Komanda nusiteikusi laimėti? - paklausėme Lino Pilibaičio.

REKLAMA

- Žinoma. Mums būtina pergalė, todėl jokių kitų minčių nėra. Lygiosiomis galėtų būti patenkinti varžovai, bet ne mes.

- Dėl gautų keturių geltonų kortelių „Kaunui“ negalės padėti rezultatyviausias A lygos futbolininkas Rafaelis Ledesma. Tikriausiai atakoje tau teks būti aktyvesniam?

- Nežinau, treneris nuspręs. Gal man ir visai neteks rungtyniauti. Žinau tik viena - mums iškelta užduotis iškovoti tris taškus.



- „Ekrano“ saugas Deimantas Bička savo klubo interneto svetainėje teigė, kad panevėžiečiai nesirengia užleisti A lygos lyderių pozicijų iki paskutinio turo. Manau, kad pats galvoji visiškai priešingai?

REKLAMA
REKLAMA

- „Kauno“ futbolininkai dės visas pastangas, kad būtų priešingai. Esame įveikę „Ekraną“ ir Panevėžyje, todėl ir per artimiausius mačus stengsimės varžovus nugalėti tiek savo aikštėje, tiek svečiuose. Tai padaryti įmanoma.

- Praėjusio turo rungtynių su Klaipėdos „Atlantu“ nežaidei. Treneriai leido pailsėti, nes prieš tai atstovavai Lietuvos rinktinei per pasaulio čempionato atrankos rungtynes su Serbija ir Farerų salomis?


- Nesijaučiau aš pavargęs prieš mačą su „Atlantu“. Paprasčiausiai toks buvo trenerių sprendimas. Dabar jaučiuosi dar geriau ir laukiu dvikovos su „Ekranu“.



- Su „Ekranu“ per dvi savaites susitiksite tris kartus. Gal po šių mačų Lietuva sužinos naujuosius šalies čempionus?

- Negalėčiau taip tvirtinti, nes ir mums, ir panevėžiečiams dar teks rungtyniauti ir su kitomis komandomis. Per Baltijos lygos ir LFF taurės turnyro varžybas „Ekraną“ įveikėme keturis kartus. Kai kuriuos mačus laimėjome dideliu skirtumu. Dabar mūsų laukia atsakingesnės, šį sezoną pačios svarbiausios rungtynės. Ar galime „Ekraną“ nugalėti visus tris kartus? Kodėl gi ne.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų