REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienas vyras kartais pasvajoja, kad jo mylimoji būtų tikra gražuolė. Juk tai glosto savimeilę, padeda pasijusti išskirtiniu.

REKLAMA
REKLAMA



Dažnai gražuolės nepasižymi intelektu ir geru charakteriu, tačiau nepaisant šių trūkumų, visos gražios moterys yra itin išrankios, nes vyriško dėmesio joms netrūksta. Dažniausiai rinkdamosi vyrą jos atkreipia dėmesį į du dalykus: turtą ir išvaizdą.

REKLAMA

Tačiau ką daryti tiems, kurie nesimaudo piniguose ir nėra itin išvaizdūs? Savo tikslą pasieksite, jei su gražia moterimi elgsitės kitaip nei visi vyrai.

Pasinaudokite šiais patarimais:



Nesureikšminkite jos išvaizdos

Bendraukite su ja taip, tarsi jos išvaizda nebūtų kažkuo ypatinga. Nereikėtų žarstyti komplimentų, parodyti, jog dievinate jos grožį. Tačiau taip pat nereikėtų būti grubiu. Daugiau dėmesio skirkite jos asmeninėms savybėms.



Venkite tradicinio bendravimo


Ji pavargo nuo vyriško dėmesio, tų pačių frazių ir manierų. Jei panorote susipažinti su gražia moterimi, rodykite jai kuo mažiau dėmesio ir atvirai flirtuokite su kitomis. Tai išmuš ją iš vėžių: juk gražuolė yra pratusi, kad visas vyrų dėmesys tenka jai. Kai priversite ją sutrikti, prieikite susipažinti, tačiau stenkitės tai daryti nebanaliai.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekviena patraukli moteris kažko bijo, dėl kažkokių priežasčių nepasitiki savimi. Bendraudami su ja būkite paprastas ir linksmas, nevenkite jos paerzinti, tačiau neįžeiskite. Taip įgysite privalumų, kurių neturi egocentriški gražuoliai.

Nuoširdžiai domėkitės ja

Kalbėkite apie tai, kas jai įdomu. Daugelis vyriškių pastebi tik gražios moters išorę, o jūs atkreipkite dėmesį į jos intelektą. Pasidomėkite tuo, kas jai svarbu, ir jūsų draugija jai visuomet bus maloni.



Nepadauginkite komplimentų

Komplimentus ji kas dieną girdi iš kitų vyrų. Todėl jums persistengti nereiktų. Jei norite ją pagirti, darykite tai originaliai, pajuokaudami. Pavyzdžiui: „Tavo graži suknelė, mano sesuo taip pat tokią turi“. Taip ją pagirsite ir tuo pačiu priminsite, jog ji ne viena šiame pasaulyje turi gerą skonį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Būkite nenuspėjamas

Neskambinkite jai iš karto po pirmo susitikimo. Išlaikykite pauzę. Vėliau galite pasakyti, jog esate labai užimtas, todėl buvo sunku rasti laiko pasimatymui ar pan.

Nueikite į porą pasimatymų, o paskui kuriam laikui padarykite pertrauką (tik leiskite jai suprasti, jog pažintį norite pratęsti). Toks elgesys jai bus netikėtas. Tačiau neperlenkite lazdos: jei pasišalinsite ilgesniam laikui, ji gali su jumis tiesiog atsisveikinti.

O kaip dėl sekso?

Tokia moteris žino, kad yra patraukli, todėl jai svarbiausia sulaukti tos akimirkos, kai pajus, jog jūs ją jaudinate, tačiau kažkodėl delsiate, tuomet užplūdusi aistra tiesiog ves ją iš proto.



Svarbiausia:
jūs turite būti ne toks kaip visi, turite neleisti, kad jus prijaukintų.

Jeigu elgsitės su ja ne taip, kaip visi vyrai, ir pastebėsite jos asmenines savybes, didelė tikimybė, jog rasite tikrą brangakmenį: ne tik gražią, bet ir protingą bei gerą moterį.



Šaltinis: „Efamily“

„News Bridgepix“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų