REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gerbėjų meilės laiškus Valinskui skaito žmona

Antradienį moteriškiausioje LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ – apie iš esmės pasikeitusį garsių moterų gyvenimą praūžus Seimo rinkimams.

REKLAMA
REKLAMA

Kai prieš pora mėnesių Asta Baukutė ir Inga Valinskienė apsirengusios kaip laisvo elgesio mergelės pozavo Tautos prisikėlimo partijos fotosesijai, mažai kas būtų patikėję, jog tai – būsimosios Seimo narės.

REKLAMA

Dvidešimt trečiuoju numeriu partijos sąraše įrašyta Ingrida (būtent toks vardas įrašytas Ingos pase) Valinskienė ir pati nelabai ruošėsi darbui Parlamente. Tačiau dabar jau paaiškėjo – ji išrinkta į Seimą.

Garsi moteris, filmų garsintoja, seksualiausio balso savininkė laidos žurnalistams pripažins, kad įsivaizduoja darbą tautos labui. O gal tiesa, kad į Seimą ji keliauja paskui savo vyrą Valinską saugodama jį? Juk jau pasklido kalbų, kad pradėjęs politikuoti Valinskas sulaukia daug moterų dėmesio bei gauna intriguojančių meilės laiškų. „Kaip tik vakar jam skaičiau vieną tokių“, - prisipažins moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Antroji laidos herojė – Seimo nario, eksministro Kęstučio Daukšio žmona Eirida Daukšienė. Tai bus pirmasis šios moters interviu televizijai, prieš kurį ji labai jaudinosi.  

Prieš dešimt metų susipažinusi pora lygiai prieš mėnesį atšventė įspūdingas vestuves.  Kalbama, kad jaunoji už savo vyrą jaunesnė net dešimčia metų, kad prieš vedybas jiedu pasirašė slaptą sutartį ir kad turtingo vyro žmona iki šiol dirba rusų kalbos mokytoja...  

Eirida sako nenorinti būti tiesiog įspūdingų namų šeimininke ar turtingo vyro papuošalu.

Gyvenimas pagal I. Valinskienę ir Eiridą Daukšienę – antradienį, 20.30 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų