REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seime registruotas kitų metų deficitinio biudžeto projektas ir jį lydinčios įstatymų pataisos visuomenei tapo prieinamas tik pirmadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo interneto svetainės puslapis „Dokumentų paieška“, neveikęs nuo penktadienio maždaug 16 val., lankytojams tapo prieinamas tik pirmadienį darbo dienos pradžioje.

REKLAMA

Seimo Informacinių technologijų ir telekomunikacijų departamento vadovas Jonas Milerius BNS pripažino, kad penktadienį sutrikimų būta, tačiau savaitgalį, anot jo, jokių signalų dėl to negauta.

Seimo posėdžių sekretoriato darbuotojai tvirtino, kad Vyriausybės atstovai 2009 metų biudžeto projektą penktadienį į Seimą atnešė likus kelioms minutėms iki darbo pabaigos, todėl nespėta padaryti dokumento kopijų, kurių laukė kai kurie parlamentarai.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas Jonas Lionginas BNS sakė Seime užtrukęs po darbo, tačiau Seimo interneto svetainėje dokumento neaptikęs.

Seimo statutas numato, kad Vyriausybė kitų metų valstybės biudžeto projektą turi pateikti Seimui ne vėliau kaip iki spalio 17 dienos pabaigos.

Seimo pirmininkas Česlovas Juršėnas penktadienį BNS sakė, kad biudžeto projektas Seimui bus pateiktas jau po antrojo rinkimų turo - spalio 28-ąją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų