REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

R. Grigas atsisveikino su „Žalgiriu“

Kauno „Žalgirio“ komandos trenerių štabe – pokyčiai. Abipusiu sutarimu ekipą paliko vyriausiasis treneris Rimantas Grigas. „Žalgirio“ vyriausiuoju treneriu tapo Gintaras Krapikas, o jam ir toliau talkins trenerio asistentas Darius Maskoliūnas.

REKLAMA
REKLAMA

R.Grigas „Žalgirio“ treneriu tapo 2006 m. kovą. 2007 m. gruodį, tuometiniam komandos vyriausiajam treneriui Ainarui Bagatskiui atsistatydinus, R.Grigas užėmė vyriausiojo trenerio postą.

Naujasis „Žalgirio“ vyr. treneris G.Krapikas komandoje su pertraukomis praleido daugiau nei 16 metų. Jis 1980 m. „Žalgiryje“ pradėjo krepšininko karjerą, o 1990 m., Lietuvai atgavus nepriklausomybę, išvyko rungtyniauti į užsienį. Į Kauną G.Krapikas grįžo 2000 m. kaip trenerio asistentas ir juo išbuvo iki 2006 m. kovo mėnesio. Vėliau G.Krapiko karjera pasuko į Rusiją, kur 2006/08 m. sezonuose jis dirbo Kazanės „Uniks“ klube. 2002-2006 m. žalgirietis buvo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės trenerių štabo narys. Šią vasarą 47-erių strategas grįžo į „Žalgirį“ ir nuo šiol dirbs vyriausiuoju treneriu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų