REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Granitas/Karys“ be pergalių baigė pirmąjį EHF Čempionų lygos rankinio turnyro ratą. Užvakar namuose Lietuvos čempionai triuškinamai 21:37 (11:17) nusileido Laško „Celje“ klubui iš Slovėnijos, rašo „Respublika“.

REKLAMA
REKLAMA

„Su varžovais 20 minučių žaidėme lygiai, – bent tuo džiaugėsi „Granito/Kario“ komandos treneris Valdemaras Novickis. – Bet mūsų suolelis labai trumpas. Pagrindiniai žaidėjai negali visas rungtynes žaisti visa jėga“.

REKLAMA

Kauno komanda vertėsi su 13 žaidėjų, iš kurių 3 – vartininkai. Be to, antrajame kėlinyje traumą patyrė Tomas Kraucevičius. Varžovas prakirto kauniečiui galvą ties smilkiniu. Į ligoninę išgabentam rankininkui žaizda susiūta trimis siūlėmis.

„Žaidėjas nepamena, kaip viskas įvyko, – tikino V.Novickis. – Jis patyrė nokdauną, o po jo atsigauti reikia laiko“. T.Kraucevičius praleis šį savaitgalį vyksiančias Lietuvos čempionato rungtynes.

REKLAMA
REKLAMA

Per dvikovą su slovėnais rezultatyviausias lietuvių gretose buvo Aidenas Malašinskas. Čempionų lygos debiutantas pelnė 5 įvarčius, o po trijų mačų savo sąskaitoje turi 25 įvarčius. Tai antras rezultatas tarp visų žaidėjų.

„Mokausi iš stipriausių komandų, – neslėpė A.Malašinskas. – Noriu tobulėti kaip žaidėjas ir ateityje atstovauti aukščiausio lygio ekipoms“.

Per pirmas trejas rungtynes nė karto nelaimėjusi „Granito/Kario“ komanda atsigauti sieks antrajame rate. Lapkričio 9 dieną kauniečiai Prancūzijoje žais su „Chambery Savoie“ komanda. Svarbiausia dvikova laukia lapkričio 13 d. namuose su švedų Stokholmo „Hammarby“, kuri žengia trečia.

„Reikia išanalizuoti varžovus, atsigauti po šalto dušo ir kibti į darbą, – pažymėjo komandos strategas. – Lyderius nurašykime – reikia rengtis dvikovai su Stokholmo komanda ir bandyti pakilti į trečią vietą“.

Šarūnas Mazalas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų