REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aurelijos Jacenkos kelyje pasitaikė tikri nedorėliai. Negana to, į bėdą patekusiai merginai net ir policininkai atsisakė padėti!

REKLAMA
REKLAMA

„Savaitgalį išsiruošiau iš namų, planavome su drauge pasivažinėti. Prieinu prie mašinos, stovinčios kieme, o ji  – subraižyta!“ – pasakoja „Olialia“ mergaitė, tuoj pat išsikvietusi policijos pareigūnus, kad jie užregistruotų eismo įvykį. Tai buvo būtina norint gauti draudimo pinigus.

REKLAMA

Tačiau policininkai, neaišku, ar Aurelijos žavesio pakerėti, ar besivadovaudami stereotipais apie blondines, ar tiesiog būdami prastos kvalifikacijos, pradėjo kalbėti visiškas nesąmones!

 „Papasakojau policininkams, kad kažkas subraižė ir įlenkė kieme stovinčią mano mašiną, o jie man pradėjo pasakoti, kad čia aš viską  išsigalvoju, kad gal aš pati kalta, kad mašina buvo sugadinta kitokiu būdu ir kitoje vietoje. Aš pati tiksliai nežinau, kaip visa tai įvyko, tai kaip gali žinoti jie, vos akį užmetę į automobilio šoną?“ - piktinosi A. Jacenka, vairuojanti „Audi A6“.

REKLAMA
REKLAMA

Gražuolė konsultavosi su teisininkais ir jie patvirtino, kad rašyti panašius komentarus – net ne policininkų, o teismo ekspertų darbas.

Na, bet jau ne kartą įsitikinome, jog „Olialia“ mergaites lydi sėkmė. Taip buvo ir šiuo atveju.

Atvažiavusi į draudimo biurą susitvarkyti dokumentų dėl sugadinto automobilio, Aurelija sužinojo, kad viskas bus gerai ir kompensacija už kažkokio nedorėlio „meną“ ant jos automobilio šono mergina gaus.

„Draudikai buvo labai malonūs. Jie man pasakė, kad aš visiškai be reikalo gadinau sau nuotaiką kviesdama policininkus. Tai net nebuvo būtina“, - dabar jau su šypsena kalbėjo mergina, išsprendusi problemą.

Teliko tik sutvarkyti sugadintą automobilį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų