REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar dera skaityti svetimas žinutes bei tikrinti jo gebėjimą būti ištikimu? Į šiuos klausimus rasite atsakymą šiame straipsnelyje.

REKLAMA
REKLAMA

Išbandyti ar ne?

Tave kankina baimė, jog vyras gali tave išduoti, todėl nori jį patikrinti: supažindini jį su savo gražiomis draugėmis, prisidengusi kitu vardu bandai su juo pabendrauti internete ir pan. Iš tiesų pasirinkai netinkamą kelią. Kad patikėtum, jog nusipelnei būti mylima ir vienintele, atkreipk dėmesį į savo privalumus, didink savivertę. O vietoj to, kad nuolat tikrintum jo gebėjimą būti ištikimu, geriau paklausk, kodėl jis pamilo būtent tave.

REKLAMA

Sakyti ar nutylėti?

Ar pasakyti draugei, jei atsitiktinai pamatei jos vyrą kitos moters kompanijoje? Geriau tylėti, sako psichologai. Draugė pati pajus, jog jos šeimyninis gyvenimas ne toks, koks buvo. Be to, tu taip pat galėjai suklysti: galbūt tai buvo dalykinis susitikimas, o gal ta moteris yra draugės vyro giminaitė? Šioje situacijoje verta prisiminti taisyklę: dviejų artimų žmonių santykiuose trečias visuomet nereikalingas.

REKLAMA
REKLAMA

Skaityti ar ne?

Tyrinėti vyro adresų knygutės taip pat neverta, nes taip galima pakliūti į savo pačios spąstus. Jei jo telefone rasi paslaptingos nepažįstamosios numerį ar dviprasmiško turinio žinutę, iš karto pagalvosi apie neištikimybę, o vaizduotė tau pateiks daugybę šio „fakto“ įrodymų. Galų gale tu pasijusi įskaudinta, tavo elgesys pasikeis, o santykiai su mylimuoju pablogės. Todėl, jei jau įlindai į jo mobilų telefoną, geriau pasakyk jam apie tai ir paprašyk, kad jis pats viską paaiškintų.

Šaltinis: „Glamour“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų