REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę dainininkė Christina Aguilera koncertavo Londone vykusiame festivalyje „Africa Rising Festival“. Po jo dainininkė davė trumpą interviu žurnalui „People“.

REKLAMA
REKLAMA

27 metų žvaigždė papasakojo žurnalo korespondentui apie norą susilaukti daugiau vaikų, apie tai, kaip jai pavyksta suderinti motinystę ir darbą šou versle.

REKLAMA

Štai keletas jos minčių:

Apie šeimos pagausėjimą: „Mes jau nusprendėme, jog turėsime daugiau vaikų“. Paklausus, kiek mažylių norėtų sulaukti, Christina atsakė: „Nežinau. Kaip išeis. Tai bus improvizacija“.

Apie tai, kaip derina motinystę ir darbą: „Man patinka mano dabartinis gyvenimas. Tačiau net ir mama turi dirbti, turėti kažkokį užsiėmimą. Man svarbu su savo sūnumi pasidalinti viskuo, ką aš mėgstu, dėl ko esu savimi. Aš keičiu jo vystyklus, maitinu krūtimi, žaidžiu su juo, o vėliau dirbu. Noriu parodyti Maksui viską, ką darau“.

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai, kaip sūnelis Maksas įkvėpė ją sukurti naują albumą: „Naujame albume dainuoju apie ryškų ir laimingą gyvenimą. Juk ir Maksui viskas aplinkui tarsi didelė žaidimų aikštelė. Viskas nudažyta visomis vaivorykštės spalvomis, žaisminga ir įdomu“.



Apie tai, kaip atgavo buvusią formą:
„Man padėjo sportas. Taip pat sveika mityba, kiek tai įmanoma. Šiaip aš mėgstu skanų, kaloringą maistą“.

Christinos Aguileros ir jos vyro Jordano Bratmano sūnus gimė šių metų sausio mėnesį.



Šaltinis: „Just Jared“



„News Bridgepix“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų