REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Džinsais mūvintis ir megztinį vilkintis baltaodis anglas gatvės krepšinio mėgėjas Stuartas Tanneris pasiūlė Londone viešėjusiam Naujojo Džersio „Nets“ ekipos gynėjui Devinui Harrisui, per sezoną uždirbančiam net po 8 milijonus JAV dolerių, sužaisti vienas prieš vieną. Ir ką jūs manote? Anglas tiesiog išsityčiojo iš NBA žvaigždės ir užtikrintai laimėjo partiją.

REKLAMA
REKLAMA

Nors D. Harrisas pirmas įmetė baudos metimą ir taip gavo gavo teisę pradėti žaidimą, jo tritaškis nepasiekė tikslo, o atšokusį kamuolį sugriebė anglas. Šis stebint nemažam būriui žiūrovų išmaudė NBA krepšininką ir atšokdamas atgal pasiuntė kamuolį į krepšį.

REKLAMA

Tačiau tai dar buvo ne viskas. S. Tanneris vėl atakuoja, keli įspūdingo varinėjimosi veiksmai ir kamuolį prasimeta tarp pasimetusio D. Harriso kojų bei lengvai iš po krepšio pergalingai užbaigia partiją! Žiūrovai ploja ir juokiasi.

„Ar matėte, koks jis greitas? Jis mane  tiesiog „išdūrė“!“ – nuostabos po mačo neslėpė NBA žaidėjas.

Ką gi siūlome patiems įsitikinti tuo, kad ir paprasti mirtingieji gali įkrėsti košės pačioms ryškiausioms NBA žvaigždėms, bet prieš tai priminsime, kad NBA rungtynėse D.Harris pelno beveik po 15 taškų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų