REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UEFA taurės laimėtojo Sankt Peterburgo „Zenito“ ir Miuncheno „Bayern“ ekipos Ispanijos dienraščiui „El Pais“, prieš dvi savaites paskelbusiam apie tai, kad Rusijos klubas UEFA taurę ne laimėjo, o nusipirko, išsiuntė laišką, kuriame reikalauja atsiprašymo ir klaidingos informacijos paneigimo.

REKLAMA
REKLAMA

Be kita ko, „Zenitas“ grasina dar šią savaitę paduoti „El Pais“ į teismą už šmeižtą ir sąmoningą geros komandos reputacijos žlugdimą.

REKLAMA

Priminsime, kad spalio 1 dieną minėtas ispanų dienraštis išspausdino skandalingą straipsnį, kuriame apkaltino Rusijos čempionę Sankt Peterburgo vienuolikę sumokėjus Miuncheno „Bayern“ klubui 50 milijonų eurų ir taip nupirkus atsakomąsias UEFA taurės pusfinalio rungtynes, kurios baigėsi netikėtai lengva „Zenit“ pergale net 4:0. Maža to, „El Pais“ teigė, kad turi svarių įrodymų – telefoninių pokalbių įrašų, tačiau iki šiol jų taip ir nepateikė.

Tiek „Zenit“, tiek „Bayern“ ekipų atstovai pasirodžiusią informaciją visą laiką neigė ir tikino, kad su ispanų žurnalistais bylinėsis. Ką gi atrodo, kad komandų kantrybė trūko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų