REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiais metais lapkričio 9 d. pačiame muzikaliausiame Anglijos mieste Liverpulyje praeis jubiliejiniai, penkiolikti MTV Europos muzikiniai apdovanojimai. Juose Lietuvai, taip pat ir visam Baltijos regionui atstovaus grupė „Happyendless“.

REKLAMA
REKLAMA

Labai geri atsiliepimai ir lietuvio akiai tokie neįprasti lietuviški video klipai - neliko nepastebėti. Todėl mažiau nei už mėnesio „Happyendless“ vyksta rodytis Europai ir dalintis scenos kartu su tokiais pasaulio pripažintais atlikėjais kaip Duffy, „The Killers“ bei Kid Rock.

REKLAMA

„Kodėl mes laimėjom?“ – susimąstė Balsas.lt paklaustas grupės narys Andrius Kauklys, - „Manau, kad svarbiausias dalykas buvo muzika. Mes juk nei kokios gražios mergaitės, nei gražius kostiumėlius scenoje dėvime“.

Po šios ir prieš metus nutikusios Jurgos sėkmės , galima tikėtis, kad kada nors Lietuvos atstovai, ne tik varžysis su kitų regionų laimėtojais, bet ir bus nominuoti, pavyzdžiui, geriausios metų grupės apdovanojimuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Kelių metų bėgyje, manau taip nutiks. Sakykime, kad tai penkmečio planas“, - ateinančiu triumfu neabejojo A. Kauklys.

Grupė „Happyendless“ per beveik 10 m. gyvavimą, sukūrė daug įvairių projektų, prisidėjo prie laidų muzikinių takelių kūrimo ir įvairių dainų remiksavimo. Tačiau MTV pripažinimo susilaukė taikliai ir aktualiai maišydami roko muziką su elektronika. A. Kauklys taip pat yra ir „Happyendless Dj“. komandos narys.

„Nuo pat pradžių, kai susikūrėme 1999 metais, mes buvome grupė. Koks skirtumas, tarp dj – javimo ir gyvo pasirodymo - nežinau. Yra principinis skirtumas, tačiau dalyvauju abejuose veiklose ir kažkokio interesų konflikto nematau“, - atsakė A. Kauklys, paklaustas kokiame savo kūrybiniame amplua geriau jaučiasi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų