REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitų metų gegužės 27 dieną vienintelį koncertą Lietuvoje, Vilniaus Žalgirio stadione, surengs kultinė britų grupė „Depeche Mode“. Jau spalio 16 d. bus pradėti platinti pirmieji bilietai į renginį – pigiausių kaina –129 Lt. Ištikimiausi grupės gerbėjai, norintys koncertą stebėti iš arčiau, galės tai padaryti specialiai jiems skirtoje „fanų“ zonoje, kuri bus įrengta prie pat scenos.

REKLAMA
REKLAMA

Aistringiausiems „Depeche Mode“ fanams bus paruošta patogiausia vieta stebėti renginį. Arti scenos esanti teritorija nuo kitų žiūrovų bus atitverta specialia tvorele. Taip bus užtikrintas geriausias koncerto matomumas. Pirmieji „fanų“ zonos bilietai kainuoja 199 litus.

REKLAMA

Galimybe įsigyti šiuos bilietus jau aktyviai domisi ne tik grupės gerbėjai Lietuvoje, bet ir „Depeche Mode“ fanai iš kitų Baltijos šalių. Koncerto organizatorių teigimu, „fanų“ bilietai, kurių skaičius bus ribotas, tikriausiai ištirps akimirksniu.

Komfortą vertinantiems žiūrovams bus įrengtos sėdimos vietos, taip pat vietos po specialiu, nuo saulės ir lietaus saugančiu stogu. Pirmųjų bilietų, kuriuos įsigiję koncertą stebės sėdėdami, kaina – 149 Lt, sėdimų vietų po stogu – 249 Lt. Vėliau bilietai brangs.

REKLAMA
REKLAMA

Bilietais į koncertą bus pradėta prekiauti spalio 16 dieną, ketvirtadienį, 10 valandą visose BILIETAI.LT kasose ir internetu.

Jau kitų metų gegužę įvyksiantis „Depeche Mode“ pasirodymas yra grupės koncertinio turo „Tour of the Universe 2009“ dalis. Jo metu kultiniai muzikantai pristatys ilgai lauktą naujausią albumą. Kol kas pavadinimo neturintis dainų rinkinys šiuo metu dar kuriamas įrašų studijoje Niujorke. Prekyboje jis turėtų pasirodyti balandžio mėnesį.

Žadama, kad „Tour of the Universe 2009“ taps didžiausiu metų Europos muzikiniu renginiu. „Depeche Mode“ per 3 mėnesius truksiantį turą planuoja aplankyti 28 miestus 22 šalyse. Prognozuojama, kad naujausią kūrybą pristatančios legendinės grupės koncertus išvys daugiau nei 1,3 mln. žmonių.

Naujausią „Depeche Mode“ kūrybą pristatantis koncertas Vilniuje įvyks gegužės 27 dieną. Renginiui pasirinktas „Žalgirio“ stadionas, kuriame vienu metu telpa daugiau nei 30 tūkst. žiūrovų. Tikimasi, kad paklausyti naujų ir jau klasika tapusių „Depeche Mode“ dainų į Vilnių atvyks gerbėjai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kaimyninių šalių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų