REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynėjas Jaredas Jordanas vėl bando įsitvirtinti NBA lygoje. Šiuo metu krepšininkas su Naujojo Orleano „Hornets“ klubu atvyko į Berlyną, kuriame rytoj susigrums su Dariaus Songailos Vašingtono „Wizards“ ekipa.

REKLAMA
REKLAMA

J.Jordanas, pamatęs lietuvius, nė kiek nesutriko ir ištarė „labas“. Neilgai trukęs amerikietis prisiminė viešnagę Lietuvoje. „Buvo smagu, tačiau gaila, kad nieko neiškovojome. Ar fanai ant mūsų labai pyko?“, - teiravosi gynėjas.

REKLAMA

Vėliau atletas prisipažino, jog žaidimo NBA lygoje neįmanoma lyginti su Europa. „Čia viskas kitaip, treniruotėse gali jaustis atsipalaidavęs. Lietuvoje dirbdavome labai sunkiai, per sunkiai. Sezono pabaigoje jautėmės visiškai išsekę, - pasakojo J.Jordanas. – A.Trifunovičius – geras treneris, tačiau atėjus svarbiausioms sezono dvikovoms, mes nebeturėjome jėgų“.

Netrukus į pokalbį įsijungė snaiperis Peja Stojakovičius. Nugirdęs A.Trifunovičiaus pavardę serbas teigė: „Kaip žaidėjas, Aleksandras buvo labai gerbiamas“.

REKLAMA
REKLAMA

Įžaidėjas iki pat dabar aktyviai domisi, kaip sekasi „Lietuvos rytui“. „Negaliu patikėti, jog jie pralaimėjo estams, kad taip sunkiai nugalėjo „Šiaulius“. Visgi tai jauna komanda, galbūt įsivažiuos. Kasdien domiuosi Lietuvos krepšiniu“, - dėstė „J.J.“.

J.Jordanas stebėjosi, kodėl Lietuvos krepšinyje taip skiriasi rungtynių lankomumas. „Nesuprantu, per Eurolygos susitikimus susirinkdavo virš 10 tūkstančių žiūrovų, o per LKL ar BBL – vos keli šimtai“, - sakė gynėjas.

Amerikietis teiravosi ir apie Kauno „Žalgirio“ bankrotą. „Ar jiems tikrai labai blogai?. Bent jau „Lietuvos ryte“ su finansais viskas buvo idealu, algos būdavo išmokamos net anksčiau“, - pasakojo J.Jordanas.

Erildas Budraitis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų