REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Norime, kad sporto mylėtojai ne tik galėtų matyti ir džiaugtis „Sport1“ televizijos programų transliacijomis, bet ir dalyvautų formuojant TV programų tinklelį“ – sakė „Sport1“ televizijos programų direktorius Andrius Tapinas. Nuo šiol lietuviškos sporto televizijos programų tinklelį galės koreguoti patys žiūrovai.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš „Sport1“ prioritetinių tikslų – interaktyvumas. Naujoji televizija yra viena iš nedaugelio Lietuvoje, turinti savo internetinį tinklaraštį (red. past. „blog‘ą“), kuriame lankytojai gali skaityti straipsnius bei rašyti komentarus. Nuo šiol „Sport1“ žiūrovai galės patys rinktis, kurias rungtynes norės žiūrėti.

REKLAMA

Šią savaitę internetinėje svetainėje www.sport1.lt galite  balsuoti, kurias Anglijos Premier lygos rungtynes, vyksiančias lapkričio 1 d., norėtumėte matyti per „Sport1“ televiziją. Iš šešių pateiktų varžybų transliacijų variantų, galimas vienerių varžybų pasirinkimas.

„Ne visas varžybas galime leisti rinktis dėl kontrakto sąlygų, tačiau pasistengsime, kad „Sport1“ žiūrovai spręstų ne tik dėl Anglijos futbolo, bet ir dėl Ispanijos futbolo bei krepšinio lygų“ – sakė „Sport1“ futbolo prodiuseris Evaldas Gelumbauskas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų