REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UAB „Minordija“, viena didžiausių Lietuvoje įmonių, užsiimančių didmenine žaliavų konditerijai ir duonos gaminiams prekyba, pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „Fabbri“ - italų įmone, visame pasaulyje garsėjančia aukščiausia žaliavų konditerijai ir „Gelato“ ledams kokybe. „Minordija“ bus pirmoji ir vienintelė Lietuvoje, prekiaujanti „Fabbri“ maisto žaliavomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Orkla food ingredients“ (OFI) grupė, kuriai priklauso „Minordija“ bei dar 30 įmonių (Skandinavijos, Baltijos šalyse, Čekijoje, Lenkijoje, Ispanijoje, Portugalijoje ir kt.) nuo šiol turi išskirtinę teisę atstovauti „Fabbri“. Pavasarį Lietuvos ledų pramonei jau buvo pristatyta „Gelato“ ledams skirtų žaliavų linija. Praėjusią savaitę „Minordija“ didžiausiems Lietuvos konditeriams ir kepėjams pristatė „Fabbri“ produktus, skirtus konditerijos gaminiams.

REKLAMA

Pasak UAB „Minordija“ direktoriaus Audriaus Mackevičiaus, pirmieji klientų įspūdžiai po mokymų liko itin geri - Lietuvos konditerius ir ledų gamintojus nudžiugino labai aukšta „Fabbri“ produktų kokybė, technologams žadanti daug įdomaus darbo ir išskirtinio skonio rezultatų. „Minordijos“ asortimente vis dar trūko aukščiausios kokybės žaliavų konditerijai. Mes ilgai ieškojome, rinkomės ir tik bendrų OFI grupės įmonių pastangų dėka pasirašėme išskirtinio atstovavimo sutartį su „Fabbri“,- teigia A. Mackevičius.

REKLAMA
REKLAMA

„Fabbri“ veiklą pradėjo 1905 m. ir iš šeimos verslo išsivystė į didelę tarptautinę (vis dar tai pačiai šeimai priklausančią) kompaniją, šiuo metu veikiančią 70-yje pasaulio šalių. „Fabbri“ aktyviai bendradarbiauja su „McDonald‘s“, „Lavazza“, „Nestle“ ir kitomis žinomomis kompanijomis. Nuo 1997 m. Italijoje veikia „Fabbri“ ledų ir konditerijos gamybos mokykla profesionalams.

„Minordija“ ruošiasi pristatyti abi „Fabbri“ gaminių linijas viešbučių ir restoranų segmentui „BaltGastro“ parodos metu lapkričio mėnesį Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų