REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė Pink klausimus apie savo seksualinę orientaciją girdi jau nuo to laiko, kai 2001 metais pradėjo savo muzikinę karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbų, jog dainininkė yra lesbietė, sumažėjo 2006 metais, kai ji ištekėjo už motokroso čempiono Carey Harto. Tačiau visam laikui šios kalbos nedingo.

REKLAMA

Šiais metais su vyru išsiskyrusi dainininkė anksčiau yra turėjusi romantiškų santykių su moterimis, tačiau niekuomet neatsisakė ir vyrų dėmesio. Paskutiniame interviu Pink šiek tiek daugiau papasakojo apie savo seksualinius polinkius.

„Aš nesu lesbietė, todėl neieškau sau partnerės. Tačiau nesakau, jog nesu išbandžiusi moteriškos meilės. Tiesiog aš per daug myliu vyrus, kad leisčiausi į meilės nuotykius su moterimis“, - sakė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Pink kalbėjo ir apie kitas asmeninio gyvenimo detales. Pasirodo, ji niekuomet neina į pasimatymus. Dainininkė mano, kad formaliame pasimatyme žmogus jaučiasi sukaustytas, o jai patinka atsipalaiduoti ir būti natūralia.

„Su vaikinais esu susipažinusi įvairiose vietose. Tiesiog nevaikštau į visiems įprastus pasimatymus. Netikiu jais, manau, kad viskas turi būti natūralu. Esu susipažinusi vakarėlyje, koncerte ar dar kur nors, tačiau tik ne bare. Pastaruoju metu iš daugelio vedusių porų girdžiu, kad jos susipažino bare. Ir mane tai stebina. Matyt, būtent šią progą aš ir praleidau“, - kalbėjo Pink.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O ekstravagantiškosios Pink atsakymas į vieną klausimą daugelį šokiravo. Kai žvaigždės paklausė, ko ji labiausiai pasigenda po išsiskyrimo su buvusiu vyru C. Hartu, ji atsakė: „Man labai patiko mano vyro penis. Jis tikrai puikus!“



Šaltinis: „Celebitchy“

Pink šių metų rugsėjo 30 d., Paryžiuje. („News Bridgepix“ nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų