REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Arūno Valinsko vedama Tautos prisikėlimo (TT) partija Seimo rinkimų rezultatų laukė viename iš sostinės klubų, kuriame žvaigždžių koncertas įsisiūbavo tik gerokai po vidurnakčio.

REKLAMA
REKLAMA

A.Valinskui važinėjant po televizijų laidas jo partiečiai ir kviestiniai atlikėjai lūkuriavo šalia scenos ar sėdėdami prie staliukų. Apie 22 val. pirmąsias dainas atliko partijos gretose esanti, tačiau šiuose rinkimuose į Seimą nekandidatuojanti dainininkė Arina bei Jonavos vienmandatėje rinkimų apygardoje TTP iškeltas Ligitas Kernagis. Tačiau atlikėjų dainas nutraukė televizijų laidose pasirodantis A.Valinskas, kurio pasisakymus klube sėdintys partijos kolegos palydėdavo plojimais.

REKLAMA

Tik po vidurnakčio, partijos lyderiui atvykus į klubą, įsisiūbavo linksmybės: į sceną vieni paskui kitus lipo grupė Diedukai.lt, Deividas Staponkus, Inga Valinskienė, suplanuoti Žilvino Žvagulio, Irenos Starišaitės, Donaldos, Antano ir kitų Lietuvos žvaigždžių pasirodymai.

Dviejų aukštų klube rinkimų rezultatų laukę "žvaigždūnai" pirmajame surengė ir šokius. "Apačioje" jie

bendravo su žurnalistais, tuo metu antrajame aukšte "pašaliniai" buvo nepageidaujami.

Klube po vidurnakčio pasirodęs A.Valinskas žurnalistams sakė "jau žinantis", kad vienmandatėje rinkimų apygardoje antrame rinkimų ture varžysis su konservatoriumi Antanu Matulu.

REKLAMA
REKLAMA

"Žinau, kad vienmandatėje, kur aš einu, bus antrasis turas, pagrindinis konkurentas ten yra A.Matulas, bet tai galima buvo iš karto numatyti", - sakė A.Valinskas.

Paklaustas, kurios partijos balsus susižėrė TTP, A.Valinskas tikino susirinkęs "savo balsus".

"Be jokios abejonės, partijos viena nuo kitos daugiau ar mažiau spurtavo, rinkėjai persimetė į vieną šoną arba į kitą, bet nemažai lėmė ir padidėjęs aktyvumas", - sakė A.Valinskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų