REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Partijos "Tvarka ir teisingumas" lyderis Rolandas Paksas sako kol kas nežinantis, ar "darbiečių" pirmininko Viktoro Uspaskicho palankumą bendradarbiavimui su konservatoriais vertinti kaip ekspromtą, ar kaip apgalvotą pareiškimą.

REKLAMA
REKLAMA

"Sunku man pasakyti, kaip tai galima vertinti. Visąlaik jis kalbėdavo vienaip, pastaruoju metu pasakė kitaip. Ar tai yra ekspromtas, ar tai apgalvota?", - belaukdamas Seimo rinkimų rezultatų žurnalistams sakė R.Paksas.

REKLAMA

Paklaustas, ar "tvarkiečiai" jau kalbėjosi su Darbo partija dėl bendradarbiavimo, "Tvarkos ir teisingumo" lyderis sakė, jog deramasi su daugeliu politikų.

"Bet tos šnekos ir yra tik šnekos, kad neužsidaryti kelių, bet kad turėti galimybę toliau pratęsti. (...) Man atrodo dar reiktų palaukti rezultatų, palaukti antrojo turo rezultatų, kol visiškai susiformuos aiškios jėgos ir tada jau bus aišku, kas su kuo eis, kas su kuo neis", - svarstė R.Paksas.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo pat metu jis pažymėjo, kad "tvarkiečių" ir "darbiečių" pozicijos daugeliu klausimų yra panašios.

"Žinote, ir frakcijos mūsų Seime balsuodavo panašiai, mūsų pozicija daugeliu atvejų būdavo panaši. Ir vieni kiti susitikimai rodo, kad mes galėtume šnekėtis. Tai tiek ir yra", - sakė R.Paksas.

Jis taip pat sakė netariąs kategoriško "ne" koalicijai su jokia partija, taip pat ir konservatoriais.

"Mes neturime priešų. Mes vertiname ne pačius politikus, bet jų darbus. Žmonės išrinko tuos politikus, tai reiškia yra žmonių taip galvojančių. Mūsų pareiga surasti su jais kontaktą. Jeigu suderintume programas, suderintume pozicijas, šnekėtis galima. Griežto ne mes nesakome", - kalbėjo R.Paksas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Partijos "Tvarka ir teisingumas" būstinėje Vilniuje belaukiant Seimo rinkimų rezultatų tvyro rimtis.

"Tvarkiečių" būstinėje rinkimų laukia partijos pirmininkas Rolandas Paksas ir jo pavaduotojas Valentinas Mazuronis, Vilniaus meras Juozas Imbrasas, kyšininkavimu įtariamas buvęs jo pavaduotojas Evaldas Lementauskas, Seimo narys Dailis Barakauskas.

Pas "tvarkiečius" buvo apsilankęs vaidybinio filmo "Pilotas" kūrėjas Vytautas Matulevičius, disidentas buvęs partijos narys Antanas Terleckas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų