REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį į naktinį trilerį Akmenės rajono Papilės miestelyje įsivėlę du šio rajono policijos komisariato pareigūnai aidint šūviams buvo skirtingose barikadų pusėse. Vienas jų šiuo metu gydomas ligoninėje.

REKLAMA
REKLAMA

Šiaulių apskrities ligoninės Neurochirurgijos skyriaus palatoje šiandien 21-ąjį gimtadienį pasitinkantis Akmenės rajono policijos areštinės postinis Laimonas Terminas nukentėjo šeštadienio naktį.

REKLAMA

Policininkai - stebėtojai

L.Terminas su drauge tąnakt vakarojo papiliškių pamėgtoje susibūrimo vietoje miestelio centre. Ten automobiliu „BMW 525“ privažiavo ir metais vyresnis jo kolega Akmenės rajono policijos Patrulių būrio patrulis Viktoras Tkačiukas.

Vienas papiliškių ėmė kaltinti patrulį šaudžius iš orinio šautuvo į kelio ženklus, tačiau V.Tkačiukas neigė tai daręs. Tada papiliškis pabandė atimti iš patrulio mobilųjį telefoną, o nepavykus to padaryti, atėmė telefoną iš kartu buvusio V.Tkačiuko draugo. Esą tam, kad jiedu nepabėgtų, kol atvyks iškviesta policija.

REKLAMA
REKLAMA

Patrulis su draugu vis tiek pasišalino, bet pastarasis neilgai trukus iš V.Tkačiuko telefono paskambino L.Terminui.

„Kalbėjo piktai, liepė palaukti apie dvidešimt minučių miestelio centre, žadėjo, kad tada pamatysime, kas mums bus, -

pasakojo „Respublikai“ L.Terminas. - Tą papiliškį, kuris buvo atėmęs telefoną, parvežėme į namus, tada link namų pasukome ir patys“.

Spyriai į langus

Savo automobilio „Honda Civic“ vairą L.Terminas tąnakt buvo patikėjęs 19 m.  draugei Eglei Joniškytei. Ventos gatvėje hondai kelią užblokavo V.Tkačiuko vairuojamas BMW. Jis pats iš mašinos nelipo, tačiau iš BMW išpuolė trys kartu atvažiavę vaikinai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dar spėjau šūktelėti, kad draugė užrakintų mašinos dureles, bet tai neišgelbėjo - vaikinai kojų spyriais išdaužė trijų šoninių langų stiklus, - pasakojo L.Terminas. - Vienas jų iš dujinio pistoleto šovė man į smilkinį, spyrė į kaklą ir ištempė iš mašinos“.

L.Termino draugė iššoko iš automobilio ir nubėgo kviesti policiją. Sužalotam policininkui temo sąmonė, gulėdamas ant žemės jis lyg pro miglą matė, kaip užpuolikai sušoko į BMW ir nuvažiavo.

Į ligoninę pristatytam L.Terminui medikai diagnozavo akių ir veido nudegimus.  Be to, nuo spyrio į kaklą atsinaujino sena kaklo trauma - pernai žiemą tarnybos metu šį policininką buvo partrenkęs neblaivios moters vairuojamas automobilis.

REKLAMA

Nakties trilerio aplinkybes tiriantys Akmenės rajono policijos pareigūnai pradėjo du ikiteisminius tyrimus - dėl vagystės ir dėl viešosios tvarkos trikdymo. „Respublikos“ žiniomis, įtariamieji jau nustatyti.

Policijoje pradėtas ir tarnybinis patikrinimas. Abu pareigūnai į incidentą įsivėlė ne tarnybos metu, neuniformuoti.

Sidas Aksomaitis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų