REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiaulių“ krepšininkams Europos taurės turnyro atrankos etapo varžybose talkins vienu perspektyviausiu šalies jaunųjų krepšininkų vadinamas Kauno „Aisčių“ lyderis Donatas Motiejūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Šią vasarą su Lietuvos jaunių ir jaunimo rinktinėmis du Europos čempionatų sidabro medalius iškovojęs D.Motiejūnas, gavęs Kauno „Aisčių“ vadovybės palaiminimą, kvietimą talkinti „Šiauliams“ priėmė ilgai nesvarstęs. Jaunąjį krepšininką suviliojo galimybė žaisti aukščiausio lygio krepšinį.

REKLAMA

Rugsėjo 20 d. 18-ąjį gimtadienį atšventęs kaunietis abiturientas „Šiaulių “ ekipos gretose debiutuoti turėtų jau ateinantį antradienį.

Tądien 19 val. šiauliečiai savo aikštelėje priims varžovus iš Turkijos - Stambulo „Galatasaray“ krepšininkus. D.Motiejūnas jau yra įregistruotas pirmajam šio sezono šiauliečių mačui Europos taurės turnyro atrankos etape.

213 cm ūgio kaunietis „Šiaulių “ gretose rungtyniaus tik Europos taurės turnyro atrankos etapo varžybose. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ir SEB BBL Iššūkio taurės turnyre kaunietis ir toliau gins „Aisčių“ ekipos garbę.

REKLAMA
REKLAMA

SEB BBL Iššūkio taurės turnyre Kauno „Aisčių“ lyderis šį sezoną renka po 19,5 taško ir atkovoja po 5,5 kamuolio. LKL čempionate D.Motiejūnas šį sezoną kol kas žaidė tik vienas rungtynes - prieš „Šiaulius“. Tąsyk į šiauliečių krepšį jis įmetė 23 tšk. ir sugriebė 6 kamuolius.

Sunkiojo krašto puolėjo ir vidurio puolėjo pozicijose rungtyniaujantis D.Motiejūnas praėjusį sezoną atstovavo Kauno „Žalgiriui“ ir kartu su žalgiriečiais tapo LKL čempionu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų