REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau žiemą vaikelio susilauksianti aktorė Eglė Jackaitė nepaisydama motiniškai suapvalėjusio pilvuko vis dar neapleidžia teatro scenos. Lapkričio pradžioje ją išvysime spektaklio „Vilnius – Dakaras“ premjeroje „Domino“ teatre, – skelbia dienraštis „Vakaro žinios“.

REKLAMA
REKLAMA

Aktyvumu visuomet pasižymėjusi moteris džiaugiasi, kad nesunkus nėštumas neverčia atsisakyti didžiosios gyvenimo aistros – aktorystės. Tam pritaria ir jos gyvenimo draugas prodiuseris Karolis Malinauskas.

REKLAMA

„Žinoma, vaikelis – svarbiausia. Jei tik pajusčiau, kad kas nors ne taip – visko atsisakyčiau, tačiau kol kas jėgų užtenka, tad su malonumu vaidinu“, – šiltai pasakojo E.Jackaitė.

Spektaklio „Vilnius – Dakaras“ kūrėjai net adaptavo Eglės vaidmenį. „Kadangi spektaklio veiksme dalyvauja pora – vyras ir moteris, tai scenarijų pakoregavo ir mano personažas taip pat bus nėščia moteris. Nereikės to maskuoti“, – džiaugėsi aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Ji neišduoda būsimo kūdikio lyties, nors gydytojai ją jau įvardijo. „Niekada negali būti 100 proc. tikras. Vienodai laukiam ir berniuko, ir mergaitės“, – šypsojosi E.Jackaitė.

Broliuko arba sesutės laukia ir trylikametis Eglės sūnus Jokūbas. „Anksčiau jis buvo kategoriškai prieš, bet dabar jau paaugo ir tikrai laukia kūdikio, – kalbėjo aktorė. – Kadangi amžiaus skirtumas tarp vaikų nemažas, tikiu, kad konkurencijos nebus. Žinoma, dabar daugiau dėmesio atiteks mažyliui, tačiau Jokūbas visada liks pirmagimiu, ir jis tą supranta.“

Gaudrius Dzikaras

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų