REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Muzikos akademijos“ dalyvis Ruslanas Vilniuje gyvena su mergina

LNK „Muzikos akademijos“ lyderis Ruslanas Kirilkinas Vilniuje gyvena kartu su šio šou gražuole, seksualiąja Gabriele. Pora nuomojasi butą.

REKLAMA
REKLAMA

Gabrielė su Ruslanu trijų kambarių bute Vilniaus centre gyvena jau mėnesį. Gabrielės namai – Šiauliuose, o Ruslano – Suomijoje. Šiuo metu „Muzikos akademijos“ dalyviams visą laiką tenka praleisti Vilniuje – vyksta šou repeticijos, vokalo pamokos, dainų įrašai. Tad ilgai nesvarstę Ruslanas su Gabriele nutarė sumesti skudurus ir apsigyventi kartu.

REKLAMA

Gabrielės vaikinas iš Šiaulių nė kiek nepavydi dėl jo merginos ir Ruslano gyvenimo kartu. „Mano draugas pabendravo, susipažino su Ruslanu, pamatė, koks jis šaunus, tad pavydėti nėra ko“, - juokiasi mergina.

Kambariokai tikina namie būnantys retai – grįžta tik pernakvoti. „Nesipykstame, vietos erdviame bute užtenka, o mūsų biolaukai sutampa. Abu esame tvarkingi, kiekvienas susiplauname savo indus. Nors kartais Ruslanui tenka priminti, kad susitvarkytų vonioje skalbinius“, - pasakoja Gabrielė. Ji susipažino ir su suomiu Ruslano vyru, kuris neseniai buvo atvykęs paviešėti į Vilnių.

REKLAMA
REKLAMA

Jautrus ir šiek tiek keistas – taip Ruslaną apibūdina Gabrielė, susipažinusi su juo iš arčiau. „Namie jis toks pat, kaip ir scenoje – nuoširdus ir jautrus. Tik kartais būna keistas. Sykį grįžau namo, ir visos grindys buvo nusėtos pripūstais balionais. Nustebau, o Ruslanas šypsojosi ir sakė pripūtęs balionus tiesiog iš neturėjimo, ką veikti“, - prisimena Gabrielė.

Šou dalyviai sako nesidomintys vienas kito asmeniniais reikalais, bet sutaria draugiškai. „Ruslanas dažnai išeina ir nepasako, nei kur, nei kada grįš. Būna, kad nematau jo paromis. Nieko nuostabaus – kiekvienas turime savo gyvenimus“, - sako Ruslano sugyventinė Gabrielė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kambariokai savo naujuosiuose namuose triukšmingų vakarėlių nerengia, tačiau planuoja pasikviesti visus „Muzikos akademijos“ dalyvius ir atšvęsti „cementovkę“.



Gabrielė tikina, kad abu su Ruslanu yra tvarkingi



Ne kiekvienas galėtų pasigirti tokia batų kolekcija kaip Ruslano



Ruslano drabužių spintoje - įvairiaspalviai švarkai ir bliuzonai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų