REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Septintos antrankos grupės į 2010-ų metų pasaulio futbolo čempionatą lyderei Lietuvos nacionalinei futbolo rinktinei mačuose su Serbijos (spalio 11 d., šeštadienį, Belgrade) ir Farerų salų (spalio 15 d., trečiadienį, Kaune) vienuolikėmis negalės padėti net trys žaidėjai – saugai Edgaras ir Deividas Česnauskiai bei vartininkas Giedrius Arlauskis.

REKLAMA
REKLAMA

Prie kiek anksčiau traumuoto D. Česnauskio prisijungė ir jo jaunesnysis brolis. Po Vilniuje atliktų tyrimų paaiškėjo, kad 24-erių metų „Moskva“ ekipoje rungtyniaujančiam E. Česnauskiui reikia pailsėti nuo futbolo ir išsigydyti kojos traumą. Panevėžietį rinktinėje pakeis Lietuvos čempiono Kauno FBK „Kauno“ saugas Kęstutis Ivaškevičius.

Ne ką geresnės žinios Lietuvos komandą pasiekė ir iš Rumunijos – trečias mūsų vartininkas G. Arlauskis, atstovaujantis Uržičenio „Unirea“  klubui, taip pat susižeidė ir bus priverstas praleisti artimiausias dvi akistatas. Iš rikiuotės iškritusį vartų sargą mačiuose su Serbija ir Farerų salomis pakeis „Sūduvos“ vartininkas Armantas Vitkauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų