REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Partija Frontas, kurios lyderis Algirdas Paleckis pirmadienį pateikė informaciją žiniasklaidai bei visuomenei apie, anot jo, "išsikerojusią korupciją" Lietuvos respublikos Seime, perduos savo duomenis ir teisėsaugos institucijoms.

REKLAMA
REKLAMA

Pateikti faktai, pasak Fronto pranešimo spaudai, byloja apie akivaizdžią korupciją įstatymų priėmimo srityje. Seimas esą tapo verslo grupuočių interesų gynimo tarnaite. Priimtų Seime įstatymų analizė leidžia manyti, kad ne vienas Seimo narys ir ne iš vienos partijos yra įveltas į korupcinių įstatymų priėmimo karuselę. Todėl partija Frontas mano, kad Generalinė prokuratūra bei STT turi ištirti galimus piktnaudžiavimus užimama padėtimi bei galimą žalą valstybės interesams.

REKLAMA

Partijos Frontas pirmininkas Algirdas Paleckis š.m. spalio mėn. 07 d. 11 val. lankysis Generalinėje prokuratūroje, kuriai įteiks turimą medžiagą apie galimai korupcinius įstatymus. Bus pateiktas ir didelis kiekis dar neskelbtų LR Seimo priimtų įstatymų, kurių priėmimo skaidrumas kelia pagrįstų įtarimų. Generalinės prokuratūros bus prašoma ir apsaugoti informaciją Seimo duomenų bazėje nuo galimo klastojimo bei naikinimo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų