REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„L.T. paparacuose“ – Džordanos Butkutės jubiliejus

Šį pirmadienį, spalio 6 dieną, TV3 laida „L.T. paparacai“ pirmoji savo žiūrovams parodys, kaip Lietuvos popkaralienė Dž. Butkutė šventė savo jubiliejų.

REKLAMA
REKLAMA

Gimtadienio vakarą puikiai atrodžiusi scenos žvaigždė priiminėjo draugų sveikinimus, linksminosi įvairiuose Kauno klubuose, dainavo ir džiaugėsi gyvenimu, tačiau jos išvakarėse Dž. Butkutė buvo nusiteikusi filosofiškai. „Per tuos keturiasdešimt metų padariau nemažai klaidų, daug ką reikėtų taisyti, tačiau iš savo gyvenimo knygos neplėščiau nė vieno lapo“, – laidai „L.T. paparacai“ duotame išskirtiniame interviu prieš svarbią datą kalbėjo Džordana.

REKLAMA

Ne veltui viename populiariausių savo kūrinių atlikėja dainavo: „Gimtadienis – liūdna šventė.“ Pasak jos, natūralu, jog atėjo metas pergalvoti ligšiolinį gyvenimą, įvertinti poelgius ir pagalvoti, ką norėtų pakeisti. Tiesa, likimu tikinti dainininkė mano, kad didelių pokyčių padaryti nepavyktų, nes viskas, ką daro, jai išeina natūraliai.

Po filosofinių apmąstymų gera nuotaika Džordanai grįžo tik prakalbus apie dovanas. Jubiliatė laidos žurnalistams prisipažino, kad yra vienas dalykas, kuris galėtų priversti ją nuoširdžiai šypsotis, tačiau kas, neišdavė ne tik gimtadienio šventės svečiams, bet net ir mamai. Vis dėlto vieną paslaptį atlikėja patikėjo laidos žiūrovams, kurie ją sužinos žiūrėdami „L.T paparacus“ šį pirmadienį per TV3.

Intriguojami ir pikantiški kadrai iš Džordanos Butkutės jubiliejaus bei atviras interviu su popscenos karaliene – laidoje „L.T. paparacai“ jau šį pirmadienį 19.40 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų