REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant naujam Eurolygos sezonui oficiali turnyro internetinė svetainė rengia komandų pristatymus. Kaip rodo Kauno „Žalgirio“ pristatymas, jame autoriai paliko pakankamai klaidų.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmiausiai į akis krenta komandoje sudėtis, kurioje du 213 cm ūgio vidurio puolėjai Ratko Vardos, į Kauno „Aisčius“ perėjęs Donatas Motiejūnas bei vienas „BC Kaunas TrioBet“ ekipos lyderių Artūras Milaknis.

REKLAMA

Nors tekste kalbama, kad jaunieji ekipos žaidėjai, tarp kurių ir Žygimantas Janavičius, padės ekipai nuo atsarginių žaidėjų suolelio, jaunasis „Žalgirio“ debiutantas į šio sezono sudėtį neįtrauktas.

„Dar nebaigėme komandos komplektavimo. Dabartinė sudėtis dar yra per silpna, o žaisime daugelį rungtynių, todėl dar turime pasistiprinti“, - Eurolygai sakė vyriausiasis kauniečių treneris Rimantas Grigas.

Eurolygos sirgaliams primenama, kad šįmet „Žalgiris“ švenčia pergalės Eurolygoje 10 metų jubiliejų.

REKLAMA
REKLAMA

„Kol kas dar sunku vertinti ekipos pajėgumą. Žaidžiame kartu tik tris savaites, didžiąją laiko dalį buvome išvykose, pavargome. Nemanau, kad pasiekėme gerą sportinę formą, tačiau iki Eurolygos sezono pradžios dar turime tris savaites, todėl būsime pasirengę“, - žadėjo treneris.

„Mūsų grupėje žais trys Eurolygos grandai – „Panathinaikos“, „Montepaschi“ ir „Barcelona“. Jie ir bus favoritai. Visos kitos ekipos gali kovoti dėl ketvirtosios vietos. Manau, kad „Žalgiris“ šį sezoną gali kovoti daugiau nei dėl ketvirtosios pozicijos, todėl mūsų tikslas bus laimėti kiekvieną susitikimą. Pagrindinis tikslas šį sezoną - patekti į Top-16 varžybas“, - sakė R.Grigas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų