REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kažkada futbolo marškinėliai buvo maištingo jaunimo simbolis, o dabar juos galime pamatyti išskirtinėse garsiausių mados kūrėjų kolekcijose, jie puikuojasi ir pasaulio įžymybių garderobe.

REKLAMA
REKLAMA

Šį rudens-žiemos sezoną jūsų pasirinkimui – įvairiausio stiliaus futbolo marškinėliai.

Moterys drąsiai gali vilktis vyriškus futbolo marškinėlius. Daugelis dailiosios lyties atstovių apsirengusios didokus vyriškus marškinėlius atrodo itin patraukliai ir seksualiai, o jei dar atsižvelgtume į tai, kad „unisex“ stilius vis dar madingas...

REKLAMA

Prie vyriškų marškinėlių galima derinti švelnų megztą šaliką ir hipių stiliaus džinsus. Tokiu būdų sukursite nerūpestingo, laisvo, moteriško stiliaus įspūdį.

O šiek tiek nudėvėti futbolo marškinėliai suteiks jūsų aprangai „šarmo“.

Įvairiausių fasonų prailginti futbolo marškinėliai puikiai dera su „leginsais“ ir aptemptais džinsais, o futbolo marškinėliai su gilia, „V“ formos iškirpte jau seniai tapo moteriško gatvės stiliaus klasika.

REKLAMA
REKLAMA


Jau įsitvirtinusi ekologinė tendencija nulėmė tai, kad atsirado daugybė futbolo marškinėlių su ekologinės tematikos užrašais ir piešinėliais. Šie marškinėliai gaminami iš natūralaus pluošto ar medžiagų, kurios buvo padarytos perdirbus plastiko ir popieriaus atliekas.


Vieni populiariausių šį sezoną - futbolo marškinėliai su roko muzikos tematikos atvaizdais. Roko muzikantų ir grupių portretai, roko simboliai ir piešinėliai iš roko albumų, galų gale - humoristiniai vaizdeliai roko tema - visa tai galima pamatyti ant madingiausių šį sezoną futbolo marškinėlių.

Šaltinis: „Femalefirst.co.uk“

  Megan Fox, „News Bridgepix“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų